Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία 22 χρόνια πριν, ο γάμος και ο χωρισμός

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία 22 χρόνια πριν, ο γάμος και ο χωρισμός

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη στο Discovery Channel

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαϊδης, μπορεί να αποφάσισαν να χωρίσουν, το love story τους όμως δείχνει τον μεγάλο έρωτα που έζησαν. Ξεκίνησε 22 χρόνια πριν όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο κέντρο που εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια. Εκείνο το βράδυ ο Ντέμης βγήκε μαζί με τους συμπαίκτες του να γιορτάσει τη νίκη της τότε ομάδας του της ΑΕΚ. Η Δέσποινα βγήκε στην πίστα φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό 11 που άνηκε στον ίδιο. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή του θαυμασμού που διατηρούσε ο ένας για τον άλλον.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση της, έμαθε το τηλέφωνο της και της τηλεφώνησε. Εκείνη αρχικά νόμιζε πως κάποιος της κάνει πλάκα καθώς δεν πίστευε ποτέ ότι θα την έπαιρνε τηλέφωνο. Χρειάσθηκε να περάσουν τρεις μήνες με ατελείωτες συζητήσεις στο τηλέφωνο για να συναντηθούν. Όταν όμως έγινε από εκείνο το βράδυ, μέχρι και σήμερα οι δυο τους ήταν αχώριστοι.

«Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ»

«Με τον Ντέμη πριν συναντηθούμε μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τρεις μήνες περί ανέμων και υδάτων. Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση να παντρευτούμε. Ήξερα ότι ήμουν πολύ καλά με αυτόν τον άνθρωπο και ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει πατέρας των παιδιών μου. Για μένα το μυστικό είναι η επικοινωνία», είχε δηλώσει η Δέσποινα.

«Για πολλά χρόνια -τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας- δεν απολάμβανα τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα απολαύσω. Έτρεχαν όλα γύρω μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εγώ έτρεχα να τα προλάβω. Μοιραία ασχολούμουν με τα σωστά αλλά και με πολλά λάθος πράγματα, όπως, για παράδειγμα, με την εξωτερική μου εμφάνιση ή ό,τι γραφόταν στον Τύπο για μένα. Με φήμες που με στενοχωρούσαν πολύ και δεν μπορούσα να αλλάξω. Ήταν ένα αίσθημα πιεστικό. Με πίκραινε το ότι κάποιοι με παρουσίαζαν σαν τέρας. Άλλα όταν ήρθε ο Ντέμης -και μετά, φυσικά, η Μελίνα και ο Γιώργος- στη ζωή μου, όλα αυτά άλλαξαν...Η συγκυρία της γνωριμίας μας ήταν ιδανική: Ο Ντέμης ήταν τότε ένας αθλητής σύμβολο για το ποδόσφαιρο, είχε ήδη κάνει μια μεγάλη διαδρομή και γνώρισα πώς είναι να σηκώνει το βάρος της διασημότητας του. Εγώ βασανιζόμουν ακόμα Εκείνος με βοήθησε να ισορροπήσω», έχει πει η Δέσποινα.

Ο γάμος και τα δύο παιδιά

Οι δύο τους έδεσαν από την πρώτη στιγμή και η φυσική κατάληξη αυτής της σχέσης ήταν ο γάμος τους το 2003. Η τελετή έγινε σε γνωστό κτήμα της Αττικής, σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία μόνο 80 καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη.

Πριν από ένα περίπου χρόνο μάλιστα ο Ντέμης καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε πει για τη Δέσποινα:

«Με δύο-τρεις λέξεις αν πρέπει να πω κάτι για τη Δέσποινα, θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα. Η πρώτη φορά που την είδα ήταν σε αφίσα! Μετά την είδα από κοντά να τραγουδάει… Μετά την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε… Μου άρεσε και κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό, αλλά κάτι πιο σοβαρό. Περάσανε 21 χρόνια. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Ήμουν στο γραφείο μου, η Δέσποινα μαγείρευε, την φώναξα και της είπα ότι θέλω να παντρευτούμε. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη, ήθελα να κάνω παιδί, παρόλο που ήμουν νέος σαν άντρας».

«Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε και η Δέσποινα ήταν έγκυος ταυτόχρονα, χωρίς να το ξέρουμε. Το να με ακολουθήσει στη Μαδρίτη ήταν εντελώς αυτονόητο για εκείνη. Δεν τέθηκε καν θέμα, δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ. Το θεωρούσα δεδομένο, θα πάμε, τόσο απλά… Οι δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα την Μελίνα, γιατί εγώ έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδο… Σίγουρα θα υπήρχαν μία-δύο στιγμές που θα ζήλεψε ο ένας τον άλλον, αλλά έχει να κάνει με τον άνθρωπο, τι δικαίωμα σου δίνει. Δεν είχαμε τέτοια μεταξύ μας».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Ο Ντέμης δεν είχε δαχτυλίδι στη δική του πρόταση γάμου. Δεν έγινε με αυτά που βλέπετε στις ταινίες τις αμερικάνικες ούτε στις ελληνικές, έγινε πολύ απλά, πολύ ήσυχα, πολύ ξαφνικά» είχε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες μετά από το τέλος συναυλίας της με την Έλενα Παπαρίζου τον Ιούνιο του 2017

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη στο Discovery Channel

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει και με το ντοκιμαντέρ που είχε κάνει το Discovery Channel, που ήταν αφιερωμένο στους πλουσιότερους ανθρώπους της Ευρώπης

Ανάμεσα σε αυτούς και η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Το διάσημο ζευγάρι άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στις τηλεοπτικές κάμερες. Στη συγκεκριμένη εκπομπή μάλιστα ακούστηκε να παρομοιάζουν την Ελληνίδα τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της με το ζεύγος David και Βικτόρια Beckham.

Ο χωρισμός μετά από 18 χρόνια γάμου

Με μία επίσημη ανακοίνωση η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής γνωστοποίησαν πως παίρνουν διαζύγιο.

Η ανακοίνωση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».