Γλυκά Νερά: Πώς έζησε την παράδοση της Λυδίας στη μητέρα της Κάρολαιν ο δικηγόρος της οικογένειας

Γλυκά Νερά: Πώς έζησε την παράδοση της Λυδίας στη μητέρα της Κάρολαιν ο δικηγόρος της οικογένειας

«Η μητέρα της Καρολάιν θα κάνει ό,τι πρέπει για να μεγαλώσει το παιδάκι σωστά»

Συγκινησιακά έντονο ήταν το φορτίο της χθεσινής ημέρας (29/06), κατά την οποία η μικρή Λυδία παραδόθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της Καρολάιν, που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Γαλάνης μίλησε το πρωί της Τετάρτης (30/06) στον ΑΝΤ1, όπου περιέγραψε το πώς έζησε τις στιγμές αυτές. «Υπήρχε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση, είναι ένα παιδάκι του οποίου η μητέρα δολοφονήθηκε από τον πατέρα του και τοποθετήθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της», σημείωσε.

Εκτίμησε ότι «το παιδάκι πάει στα σωστά χέρια» και θα ξεκινήσει τη νέα του ζωή «όπως πρέπει και εκεί που πρέπει». Όπως είπε, οι γιαγιάδες του παιδιού χθες μίλησαν κυρίως για την καθημερινότητά του. «Προφανώς θα βλέπει στα μάτια του μικρού την κόρη της» είπε για τη μητέρα της Καρολάιν.

Ο κ. Γαλάνης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αποκλειστεί η άλλη οικογένεια από την επικοινωνία. «Είναι βασικό να παίρνει το παιδάκι αγάπη» είπε.

«Η μητέρα της Καρολάιν έχει την πρόθεση να συμβουλεύεται τους ειδικούς καθημερινά, θα κάνει ό,τι πρέπει για να μεγαλώσει το παιδάκι σωστά» πρόσθεσε. Σημείωσε ότι η μικρή Λυδία «θα πάει να ζήσει σε ένα τόπο με πολύ στοργή, καθώς όλη η κοινωνία το έχει αγκαλιάσει».

Κλείνοντας, εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε να αφαιρεθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το όποιο δικαίωμα να εκφέρει την οποιαδήποτε άποψη επί του θέματος.