Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο νέο της σπίτι στην Αλόννησο η κόρη της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο νέο της σπίτι στην Αλόννησο η κόρη της Καρολάιν

Μαζί με τους γονείς της μητέρας της - Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το μπαλκόνι της οικίας και την γιαγιά της να έχει αγκαλιά την Λυδία

Στο νέο της σπίτι στην Αλόννησο έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (29/6) η κόρη της Καρολάιν, μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και το φόνο της 20χρονης από τον σύζυγό της. Φυσικά η νέα οικία για το κοριτσάκι του ενός έτους της είναι γνώριμη, καθώς θα ζήσει εκεί μαζί με τη γιαγιά της, Σούζαν, η οποία την πήρε σήμερα από τους γονείς του καθ' ομολογίαν δράστη,

Με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων οι γονείς της Καρολάιν θα έχουν την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν και θα γίνει η τακτική δικάσιμος για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η κυρία Σούζαν και η μικρή Λυδία μετά την άφιξή τους στο νησί μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια καλή φίλη της μητέρας της Καρολάιν, πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί.

Το Mega δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου η μικρή Λυδία βρίσκεται στην αγκαλιά της γιαγιά της στο μπαλκόνι του σπιτιού στην Αλόννησο.

Οι γονείς του συζυγοκτόνου θα μπορούν να τη βλέπουν 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο. Από τον δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από την Εισαγγελία Ανηλίκων.