Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος της Καρολάιν έσπασε τη σιωπή του – Τι είπε για τα έξοδα της κηδείας, τη Λυδία και τον Δογιάκη

Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος της Καρολάιν έσπασε τη σιωπή του – Τι είπε για τα έξοδα της κηδείας, τη Λυδία και τον Δογιάκη

Τι είπε για το ημερολόγιο της 20χρονης

Τη δική του απάντηση σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τον ίδιο με «φόντο» το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έδωσε μέσα από τη φυλακή ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ειδικότερα, ο δολοφόνος της Καρολάιν, μέσω του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η μικρή Λυδία στην οικογένεια της συζύγου του. «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» είπε χαρακτηριστικά.

Γλυκά Νερά: «Εγώ πλήρωσα τα έξοδα της κηδείας»

Παράλληλα, προέβη σε διευκρινήσεις για τα έξοδα, τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι, όσο και της κηδείας της Καρολάιν. «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του» δήλωσε ο 33χρονος πιλότος και συνέχισε: «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».

Τι είπε για τον Δογιάκη

Επίσης, ο δολοφόνος της Καρολάιν ανέφερε ότι δεν γνώρισε τον νεκρό Σταύρο Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, με τον οποίο του καταλογίζουν σχέσεις. «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του», τόνισε.

Αναφορικά με τα όσα έχουν ακουστεί για το ταξίδι στην Κρήτη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στη Σούδα αυτή τη χρονιά».

Τέλος, σχετικά με τα δημοσιεύματα βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν, είπε ότι «την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Παρακαλούμε περιμένετε ...