Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν: Θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη

Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν: Θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη

«Η αποστολή μας αφορά τη μοίρα της εγγονής μας»

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ομολογία του πιλότου που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο 78χρονος πατέρας της, David Crouch δηλώνει ότι η εγγονή του Λυδία θα μεγαλώνει με την μνήμη της μητέρας της ζωντανή, επισημαίνει στην Daily Mail ο 78χρονος τραγικός πατέρας, που μετακόμισε μόνιμα στην Αλόννησο το 2003 μαζί με την σύζυγό του Σούζαν και την τότε δύο χρονών Καρολάιν.

«Η αποστολή μας αφορά τη μοίρα της εγγονής μας. Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, ενώ η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα» λέει χαρακτηριστικά o πατέρας της 20χρονης.

Χωρίς να αναφέρει ούτε λέξη για την γνωριμία της κόρης του με τον πιλότο και το γάμο τους, ο πατέρας της Καρολάιν ανατρέχει στα παιδικά της χρόνια για να δηλώσει υπερήφανος για ένα δραστήριο και δυναμικό παιδί που «κολυμπούσε πριν περπατήσει, έτρεχε πιο γρήγορα από τα αγόρια, θύμωσε γιατί δεν μπορούσε να πάρει δίπλωμα επαγγελματία δύτη πριν ενηλικιωθεί και στη συνέχεια ασχολήθηκε και με το kick boxing».

«Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο τον Μάιο του 2003», θυμάται ο David Crouch.