Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή» – Γιατί καθυστερεί η απολογία του πιλότου

Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή» – Γιατί καθυστερεί η απολογία του πιλότου

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ήταν και πάλι ανέκφραστος

Νέες λεπτομέρειες για τη στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του ανθρώπου που έκοψε το νήμα της συζύγου του Καρολάιν και στη συνέχεια σκηνοθέτησε ληστεία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να καλύψει το αποτρόπαιο έγκλημα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο καθ' ομολογία γυναικοκτόνος, σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ δεν έδειξε κανένα στοιχείο λύπης. 

Σοβαρός, μετρημένος στοχευμένος, o 33χρονος σχεδίαζε μαζί με το συνήγορό του από τη ΓΑΔΑ την υπερασπιστική γραμμή.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο γυναικοκτόνος ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος το πρωί του Σαββάτου

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, το πρωί του Σαββάτου (19/06) φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία του, καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία, αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος. 

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του. Τα μέτρα στην πρώην σχολή Ευελπίδων είναι Δρακόντεια, με τον 33χρονο να φορά και πάλι αλεξίσφαιρο γιλέκο. Συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια αποδοκίμασαν έντονα τον πιλότο. «Δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή», είπαν κάποιοι παρευρισκόμενοι.

Καθυστερεί η απολογία του - Ποια η επιθυμία για τη φυλάκισή του

Η απολογία του θα καθυστερήσει για άγνωστο χρονικό διάστημα, καθώς στον φάκελο της δικογραφίας έχουν προστεθεί κάποια νέα στοιχεία της τελευταίας στιγμής, τα οποία ο δικηγόρος του θα πρέπει πρώτα να μελετήσει προκειμένου να έχει επιχειρήματα για να τα αντικρούσει.

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ήταν και πάλι ανέκφραστος.

Χθες μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου ο 33χρονος πιλότος που κατηγορείται για την δολοφονία της Καρολάιν. Όπως, είπε, έχει μια επιθυμία:

«Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ και ότι θα οδηγηθώ στη φυλακή. Θέλω να τιμωρηθώ για ό,τι έχω διαπράξει. Αυτό που θέλω είναι να φυλακιστώ σε μέρος που είναι κοντά στη μικρή».