Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο πιλότος – «Δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο πιλότος – «Δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή»

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» - Δείτε εικόνες και βίντεο του news

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το πρωί της Τρίτης (22/06) ο 33χρονος γυναικοκτόνος, προκειμένου να καταθέσει τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά, όταν σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν.

Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις και τα μέτρα ασφαλείας, ενώ οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί.

Μάλιστα, την ώρα που έμπαινε στον ανακριτή, πολίτες του φώναξαν «δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή».

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» ανέφερε σε δήλωσή του ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένειά της.

«Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση….» δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενος στη μικρή: «Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση.

Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Δείτε εικόνες του news:

Φωτογραφίες - βίντεο: Γιάννης Κέμμος