Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Βλάκας ο Μπάμπης, θα μπορούσε να γλιτώσει με 5-6 χρόνια φυλακή

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Βλάκας ο Μπάμπης, θα μπορούσε να γλιτώσει με 5-6 χρόνια φυλακή

«Εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή, θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος χαρακτήρισε τον πιλότο, που σύμφωνα με την Αστυνομία ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγο του «βλάκα».

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός ανέφερε ότι αν ο δολοφόνος ειδοποιούσε εξ αρχής την Αστυνομία και επικαλούνταν «βρασμό ψυχής» θα «γλίτωνε» με λίγα χρόνια φυλάκισης.

«Είναι βλάκας. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν "τά 'χασε και τρελάθηκε", εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, "χωρίς να το θέλω", "πρότερος έντιμος βίος", χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε», δήλωσε ο Σ.Μπαλάσκας.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Ορίστε? πως είπατε? Άντε καλέ αποκλείεται να ειπώθηκαν τέτοια πράγματα!!! Άραγε μήπως εκτός από την εγκληματολογική υπηρεσία θα έπρεπε να δημιουργηθεί και τμήμα υπόδειξης πώς να εκτελείτε και να εξουδετερώνετε κάθε έναν που δεν επιθυμείτε καθώς και τμήμα περίθαλψης εγκληματιών? Άρα να δικαιωθεί ο κάθε εγκληματίας που σκότωσε γιατί έτσι πίστευε ότι απέδιδε δικαιοσύνη. Άρα δεν χρειάζεται οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία. Μου φαίνεται ότι σ αυτή την χώρα τελικά εκτός του ότι δηλώσεις είσαι, επικρατή και το ¨όποιος ξυπνήσει πρώτος το πρωί κάνει κουμάντο¨. Ας τον μαζέψει κάποιος τον....... τέλος πάντων, Κο Μπαλάσκα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...