Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος τη δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο 33χρονος πιλότος... στριμώχτηκε από τους αστυνομικούς και παραδέχθηκε την απεχθή πράξη του - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Μετά από ώρες ανάκρισης στη ΓΑΔΑ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν τη δολοφονία της. Ο 33χρονος πιλότος... στριμώχτηκε από τους αστυνομικούς και παραδέχθηκε την απεχθή πράξη του, που έγινε στις 11 Μάϊου.

Όλα έδειχναν τις τελευταίες ώρες πως οι αρχές έχουν πλησιάσει στον ένοχο και τα στοιχεία οδηγούσαν στον άντρα της 20χρονης. Τα νέα στοιχεία που βρέθηκαν μετά από εξονυχιστικό έλεγχο τον ενοχοποιούσαν και γι' αυτό τον έφεραν άρον άρον μετά το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 33χρονου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τα στοιχεία που οδήγησαν στον ένοχο

Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ είχαν συλλέξει στοιχεία και με αυτά κατάφεραν να τον πιέσουν στην ανάκριση και είναι τα εξής:

  • Από την ανάλυση των στοιχείων στο καταγραφικό της κάμερας μέσα στην κατοικία, προκύπτει ότι η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε από την κάμερα πολύ νωρίτερα, από την ώρα που δολοφονήθηκε -σύμφωνα με τον 33χρονο- η Καρολάιν.
  • Από το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης προκύπτει, ότι καταγράφηκαν καρδιακοί παλμοί, μετά την ώρα που σύμφωνα με τον σύζυγό της δολοφονήθηκε.
  •  Στο κινητό του τηλέφωνο είχε κατεβάσει εφαρμογή καταμέτρησης βημάτων για να παρακολουθεί την καύση θερμίδων, από την οποία προκύπτει, ότι την ώρα που όπως ισχυρίστηκε, ήταν δεμένος από τους ληστές, περπατούσε κανονικά.

Τα μηνύματα της Καρολάιν ότι θα τον εγκαταλείψει

Παράλληλα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επιθετικά μηνύματα που αντάλλαξαν ο πιλότος με τη σύζυγό του και η 20χρονη που τους ξεκαθάριζε ότι θα τον εγκαταλείψει. Μάλιστα, υπάρχουν και υβριστικά σχόλια όπως το «stupid» προς τον πιλότο.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο δράστης στην ανάκριση είναι ότι η Καρολάιν τον απειλούσε ότι θα φύγει και θα πάρει μαζί και το παιδί, ενώ ο ίδιος έπαιζε... θέατρο τόσο καιρό και έκανε υπομονή για το μωρό τους. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ήταν τόσο υπομονετικός όσο θέλησε να πείσει τους αστυνομικούς και κατέληξε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος στην πρώτη του κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι πήρε τηλέφωνο στην Αστυνομία χρησιμοποιώντας τη μύτη για να πληκτρολογήσει τους αριθμούς στο κινητό και όταν μπήκαν μέσα βρήκαν το μωρό δίπλα στη σκοτωμένη μητέρα του.

Το αφήγημα του πολύ ερωτευμένου ζευγαριού κατέρρευσε και βρέθηκε το κίνητρο για την Αστυνομία, η οποία πιστώνεται μια μεγάλη επιτυχία σε ένα τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει όλη την ελληνική κοινωνία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ