Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: «Τον πάτησε η ερπύστρια και πολτοποίησε το πόδι του»

Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: «Τον πάτησε η ερπύστρια και πολτοποίησε το πόδι του»

«Σώστε τα παιδιά μας», λέει η μητέρα του 23χρονου που παρασύρθηκε από μπουλντόζα

Μάχη για να κρατήσει το πόδι του δίνει ο νεαρός 23 ετών που τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (12/06) σε κορονοπάρτι μέσα στο ΑΠΘ, όταν ένας μεθυσμένος φίλος του έβαλε μπροστά σε μπουλντόζα που βρισκόταν εκεί, παρασύροντάς τον.

«Ο φίλος του -σε εισαγωγικά- βρήκε το σκαπτικό με τα κλειδιά επάνω, ανέβηκε, το έβαλε μπρος και τον πάτησε, τον πάτησε. Τον πάτησε η ερπύστρια. Όταν άκουσε τις τσιρίδες από τον πόνο γιατί το πολτοποιούσε το πόδι τότε κατάλαβε ότι πάτησε το παιδί μου και σταμάτησε. Η κατάσταση του ποδιού είναι σοβαρή. Είναι πολτοποιημένο το πόδι του από το μηρό μέχρι τη γάμπα κάτω» είπε στην ΕΡΤ 3 η μητέρα του 23χρονου, προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Όπως είπε με τρεμάμενη φωνή, οι γονείς παρακαλούν να φυλάσσεται το ΑΠΘ, ώστε να μη γίνονται κορονοπάρτι στους χώρους του και ότι, εάν υπήρχε φύλαξη, το παιδί της δεν θα ήταν τώρα σοβαρά τραυματισμένο, με τον φόβο να του κόψουν το πόδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπεύθυνος των έργων συνελήφθη και κλήθηκε να απαντήσει πώς οι νεαροί το έβαλαν μπροστά. «Δεν ήταν πάνω τα κλειδιά, τα είχαμε κρυμμένα σε ένα σημείο στο μηχάνημα» είπε.