Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: Νεαροί ανέβηκαν σε μπουλντόζα και παρέσυραν φίλο τους

Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: Νεαροί ανέβηκαν σε μπουλντόζα και παρέσυραν φίλο τους

Στο νοσοκομείο ένας 23χρονος με ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι τη γάμπα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κορονοπάρτι που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12/06) στο ΑΠΘ, με έναν νεαρό να αποχωρεί με ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι τη γάμπα του.

Όπως αναφέρει το MEGA, την ώρα που όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής, μια ομάδα περίπου 10 νεαρών, υπό την επήρεια αλκοόλ, ανέβηκαν σε μία μπουλντόζα που βρισκόταν στο σημείο, άναψαν την μηχανή. Ωστόσο, ένας 23χρονος έπεσε από την μπουλντόζα και οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί έχοντας ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι τη γάμπα του ποδιού.

Αφού συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συνέβη, σταμάτησαν το όχημα και κατέβηκαν από αυτό, βλέποντας τον φίλο τους γεμάτο αίματα σωριασμένο στο έδαφος. Οι ίδιοι, ήταν σε κατάσταση σοκ, ούρλιαζαν, μέχρι που αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο πανικόβλητοι.

Στη συνέχεια, όχημα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο ΑΠΘ, ώστε να παραλάβει τον τραυματία από την κεντρική πύλη, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Ο νεαρός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Φωτογραφία: thestival.gr