Τριαντάφυλλος: Η μεγάλη επιστροφή στις πίστες και τη δισκογραφία – Τι «ψήνεται»

Τριαντάφυλλος: Η μεγάλη επιστροφή στις πίστες και τη δισκογραφία – Τι «ψήνεται»

Ποιο το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Νέοι ορίζοντες στα επαγγελματικά του ανοίγουν για τον Τριαντάφυλλο μετά το Survivor, το οποίο όπως φαίνεται εκτίναξε τις «μετοχές» του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» του STAR, ο τραγουδιστής φαίνεται πως θα εμφανιστεί τον χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο πλαισιώνοντας την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

«Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση θα βρίσκονται στο Fever και δεν φτάνουν δύο και έρχεται και τρίτο όνομα, πολύ hot, που θα σπάσει την μπάνκα. Είναι ο ένας και μοναδικός, άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομίνικο, Τριαντάφυλλος», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Όπως είπε, ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου έχει προτείνει στον Τριαντάφυλλο κλειστό πενταετές συμβόλαιο, που περιλαμβάνει όλα τα live του τραγουδιστή, τα οποία θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι και θα καταλήξουν στο μεγάλο σχήμα.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Τριαντάφυλλος υπογράφει συμβόλαιο με την Panik, επιστρέφοντας δισκογραφικά. «Έχουν συνεννοηθεί και έρχεται το νέο τραγούδι» είπε ο δημοσιογράφος.