Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Είμαστε η φωνή της μάνας μας» – «Ζητάμε παραδειγματική τιμωρία»

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Είμαστε η φωνή της μάνας μας» – «Ζητάμε παραδειγματική τιμωρία»

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσαν οι δυο κόρες της άτυχης 64χρονης

«Είμαστε η φωνή της μάνας μας...». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε η κόρη της 64χρονης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της στην Αγία Βαρβάρα, ζητώντας παράλληλα δικαιοσύνη για τη μητέρα της, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία του 74χρονου κατηγορούμενου και πατέρα της που προφυλακίστηκε.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας... Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα», δήλωσε η γυναίκα η οποία μαζί με την αδελφή της, τον θείο της και τη δικηγόρο τους Γιάννα Παναγοπούλου προσήλθαν στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

«Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, ήταν ένας άγγελος αδερφή μου, τη σκοτώσει κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο» είπε σε δηλώσεις του ο αδελφός του θύματος ξεσπώντας σε λυγμούς. Οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας κάνουν λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση, για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο»

Σύμφωνα με την δικηγόρο τους, εισέφεραν στοιχεία και μάρτυρες στην ανάκριση «προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου».

«Η θέση η δική μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση, για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο. Ο κατηγορούμενος γνώριζε τη διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας...», ανέφερε σε δήλωση της η κ. Παναγοπούλου.

«Ο θάνατός της επήλθε συνέπεια σημαντικότητα των κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατό της», συμπλήρωσε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...