Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η φερόμενη ως ψυχολόγος της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η φερόμενη ως ψυχολόγος της Καρολάιν

Μπαίνει στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε σήμερα η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι της και μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του μόλις 11 μηνών παιδιού τους στα Γλυκά Νερά.

Η γυναίκα αυτή κλήθηκε να καταθέσει στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, με αφορμή την καταγγελία του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, ότι η ίδια δεν διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας, ούτε άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος της Ψυχολόγου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η ίδια έδωσε εξηγήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα, κάνοντας λόγο για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης, που λανθασμένα της έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου.

Παράλληλα, είπε πως διατηρεί κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων με άδεια του επιμελητηρίου της Αθήνας και ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του 2021 παρείχε συμβουλές στην Καρολάιν και τον σύζυγό της. Πρόσθεσε τέλος, πως μετά την δολοφονία της Καρολάιν απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγό της και από εκείνη την στιγμή και μετά είχε μόνο μια επικοινωνία μαζί του.

Και εισαγγελική έρευνα για την σύμβουλο της Καρολάιν

Η ίδια ωστόσο μπαίνει και στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με κεντρικό πρόσωπο την γυναίκα που κλήθηκε να βοηθήσει ψυχολογικά την Καρολάιν μετά τη γέννηση του παιδιού της και καταγγέλλεται, ότι δεν έχει πτυχίο αλλά ούτε και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί, αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.