Επίθεση σε 26χρονη στην Αγία Μαρίνα: «Δεν ξέρω τι άλλο ήθελαν να μου κάνουν… Οι διαθέσεις τους ήταν άγριες»

Επίθεση σε 26χρονη στην Αγία Μαρίνα: «Δεν ξέρω τι άλλο ήθελαν να μου κάνουν… Οι διαθέσεις τους ήταν άγριες»

Εξακολουθούν να αναζητούνται οι τέσσερις από τους έξι αλλοδαπούς που της επιτέθηκαν

Ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει την επίθεση που δέχθηκε από έξι άνδρες Πακιστανικής καταγωγής στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί, η περιγραφή της οποίας για όσα έζησε, προκαλεί σοκ.

«Περίμενα στο παρκινγκ της παράλιας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο», είπε μιλώντας στο Mega η 26χρονη.

Μάλιστα, όρμησαν στην 26χρονη και έσκισαν τη μπλούζα της, μεταδίδοντας παράλληλας απευθείας στο διαδίκτυο τις πράξεις τους από το κινητό τους τηλέφωνο. «Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα, που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα, γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα», περιγράφει η 26χρονη.

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου έκαναν»

«Δεν ξέρω τι άλλο θα έκαναν δήλωσε τρομοκρατημένη η 26χρονη. «Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Κανένας μας δεν ξέρει ποιοι είναι. Πιστεύω, ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου, προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα, γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες. Νομίζω, ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση, με έξι άτομα γύρω σου, απλά να βλέπεις ότι… δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή», λέει.

Αυτό που προκαλεί τεράστιο προβληματισμό, είναι το γεγονός πως πάρα το ότι στο σημείο βρισκόταν αρκετοί λουόμενοι, κάνεις δεν βοήθησε ούτε την 26χρονη, ούτε τον σύζυγό της. Η 26χρονη νιώθει τυχερή, που στο σημείο βρισκόταν ο σύζυγός της, που την έσωσε από την ομάδα των έξι Πακιστανών. Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων δραστών.

Έως τώρα, οι δύο από τους έξι δράστες εντοπίστηκαν χθες. Η αστυνομία αναζητά τους άλλους τέσσερις. Οι αρχές εκτιμούν, ότι οι δράστες μένουν στην περιοχή του Κορωπίου και ότι αργά ή γρήγορα θα τους εντοπίσουν.