Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: Του έκανε έξωση και την σκότωσε – Έγκλημα με παράπλευρη απώλεια

Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: Του έκανε έξωση και την σκότωσε – Έγκλημα με παράπλευρη απώλεια

Νέες πληροφορίες για την συγκλονιστική υπόθεση στη Δασιά - Μετά τις δολοφονίες αυτοκτόνησε ο δράστης

Τρεις νεκροί, μία γυναίκα από την Κέρκυρα και δύο άνδρες, είναι ο απολογισμός, από το διπλό έγκλημα και την αυτοκτονία στην περιοχή Δασιά σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ο δράστης και αυτόχειρας νοίκιαζε διαμέρισμα στο διώροφο σπίτι της Κερκυραίας ιδιοκτήτριας η οποία του έκανε έξωση, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πώς εμπλέκεται το δεύτερο θύμα, ένας άνδρας που ζούσε στο παρελθόν στη Γαλλία.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες, πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα, γύρω στις 11.30 το πρωί, μετά από έντονο διαπληκτισμό, τη γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της, στην ίδια αυλή πυροβόλησε και σκότωσε και τον αλλοδαπό που έμενε στον πρώτο όροφο, ενώ στη συνέχεια φέρεται να κλείστηκε στο σπίτι του και να έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, αμαφέρεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Για τον άνδρα που σκοτώθηκε οι νέες πληροφορίες λένε ότι έγινε κατά... λάθος, καθώς ήταν κοντά στη γυναίκα και τον πήραν κι αυτόν τα σκάγια. Πως είναι δηλαδή μια παράπλευρη απώλεια κι αυτό το γεγονός κάνει την ιστορία στην Κέρκυρα ακόμα πιο τραγική.

Παρακαλούμε περιμένετε ...