Μάλγαρα: «Πού είναι το αγοράκι μου» – Σπαράζουν καρδιές στην κηδεία του 18 μηνών βρέφους

Μάλγαρα: «Πού είναι το αγοράκι μου» – Σπαράζουν καρδιές στην κηδεία του 18 μηνών βρέφους

Μοίρασαν λευκές μπομπονιέρες - «Για πού το έβαλες καρδιά μου με ανοιχτά πανιά»

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στα Μάλγαρα από τον χαμό του 18 μηνών βρέφους, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε με τραγικό τρόπο, όταν έπεσε μέσα σε βόθρο.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (04/04), πολλοί ήταν οι συγγενείς, φίλοι της οικογένειας και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι έσπευσαν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιωργάκη, ενώ οι καμπάνες δεν σταμάτησαν να χτυπούν πένθιμα.

Μάλγαρα: Λύγισε ο πατέρας του παιδιού

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι παππούδες του βρέφους, με τον πατέρα να λυγίζει συνοδεύοντας το λευκό φέρετρο στην εκκλησία. «Αχ το αγοράκι μου, πού είναι το αγοράκι μου», ήταν οι λέξεις που έβγαιναν από τα χείλη του, όπως μετέδωσε το grtimes.gr.

Με λουλούδια στα χέρια, με δάκρυα στα μάτια και δηλώνοντας πως είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την περιοχή, δεκάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στα Κίμινα.

Λευκά και μπλε μπαλόνια βρίσκονταν στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μοιράστηκαν και λευκές μπομπονιέρες.

Ο ιερέας ξεκίνησε τον επικήδειο με τα εξής λόγια: «Για πού το έβαλες καρδιά μου με ανοιχτά πανιά», λέγοντας ότι «ο μικρός Γιωργάκης που πάντα χαμογελούσε, άφησε τα παιχνίδια του εδώ και θα παίζει με τα παιχνίδια του ουρανού».

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο ιερέας είναι και πνευματικός των γονέων.