Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος για τον θάνατο του 18 μηνών βρέφους

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος για τον θάνατο του 18 μηνών βρέφους

Πώς συνέβη το τραγικό συμβάν

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Μάλγαρα από τον τραγικό θάνατο του 18 μηνών παιδιού που αγνοούνταν και τελικά βρέθηκε νεκρό μέσα σε βόθρο. Το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη (02/06) προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, προκειμένου να πέσει «φως» στα αίτια της τραγωδίας που γράφτηκε έξω από το σπίτι των παππούδων του άτυχου αγοριού.

Ειδικότερα, η 37χρονη μητέρα φαίνεται ότι άφησε το παιδί με τον παππού και τη γιαγιά για να πάει στον οδοντίατρο. Όταν σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, η γιαγιά ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, που έχει κινητικά προβλήματα, στον κάτω.

Η 37χρονη μητέρα φαίνεται ότι άφησε το παιδί με τον παππού και τη γιαγιά για να πάει στον οδοντίατρο. Όταν συνέβη το τραγικό συμβάν η γιαγιά ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, που έχει κινητικά προβλήματα, στον κάτω. Ξεκίνησαν να ψάχνουν στην περιοχή, όμως, επειδή δεν υπήρχαν μάρτυρες που να είδαν το αγοράκι και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού όπως αναφέρει το MEGA.

Η μητέρα του επέστρεψε στις 12.40 και ξεκίνησε και αυτή να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα τις Αρχές. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από το βόθρο, ο οποίος ήταν ακάλυπτος και τα σίδερα λυγισμένα και με αίματα. Αμέσως κατάλαβαν ότι το 18 μηνών αγοράκι είχε πέσει μέσα και ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάσυρσή του. Δυστυχώς το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Φωτογραφία: thestival.gr