Έρευνες για τις συνθήκες του τραγικού θανάτου του 18 μηνών αγοριού στα Νέα Μάλγαρα

Έρευνες για τις συνθήκες του τραγικού θανάτου του 18 μηνών αγοριού στα Νέα Μάλγαρα

Εισαγγελική εντολή στην Αστυνομία να διαλευκανθεί πώς έχασε τη ζωή του το άτυχο παιδί

«Φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες το 18μηνο αγοράκι έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε σε ανοιχτό βόθρο έξω από το σπίτι των παππούδων του στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να δώσει η έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό. Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 1:00 μετά το μεσημέρι, όταν η μητέρα του παιδιού κάλεσε την αστυνομία, δηλώνοντας ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Καθώς δεν υπήρχαν μαρτυρίες, που να είδαν το αγοράκι και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα με τον πιο τραγικό τρόπο. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από το βόθρο. Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει της προσοχής των παππούδων του με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη.

Δείτε βίντεο από το σημείο που ανήρτησε η ιστοσελίδα grtimes.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...