Τραγωδία στα Μάλγαρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στο 18 μηνών αγγελούδι που έπεσε στον βόθρο

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στο 18 μηνών αγγελούδι που έπεσε στον βόθρο

«Τέτοιες καταστάσεις να μην ζήσει κανένας»

Σήμερα, Παρασκευή (04/06) στις 11:00 αναμένεται να πει το τελευταίο «αντίο» η οικογένεια μόλις 18 μηνών αγοριού, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε με τραγικό τρόπο, όταν έπεσε μέσα σε βόθρο στα Μάλγαρα.

«Τέτοιες καταστάσεις να μην ζήσει κανένας. Ήταν μια κακιά στιγμή. Άνοιξε ο άνθρωπος τον βόθρο και περίμενε βοθροκαθαριστή για να τον καθαρίσει», ανέφερε μια γυναίκα από το διπλανό σπίτι.

«Ψάχναμε μήπως μπήκε στο οικόπεδο. Ήρθε η Αστυνομία και έκαναν έλεγχο. Στην Αρχή νόμιζαν ότι κάποιος το απήγαγε. Τελικά είδαν μια καταπακτή στον βόθρο. Το φρεάτιο ήταν με σίδερα και συρματόπλεγμα, προφανώς δεν βαστούσε πολύ και έπεσε» είπε στον ΑΝΤ1 ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχε στις έρευνες.

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Πώς έγινε το κακό

Η 37χρονη μητέρα φαίνεται ότι άφησε το παιδί με τον παππού και τη γιαγιά για να πάει στον οδοντίατρο. Όταν συνέβη το τραγικό συμβάν η γιαγιά ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, που έχει κινητικά προβλήματα, στον κάτω. Ξεκίνησαν να ψάχνουν στην περιοχή, όμως, επειδή δεν υπήρχαν μάρτυρες που να είδαν το αγοράκι και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Η μητέρα του επέστρεψε στις 12.40 και ξεκίνησε και αυτή να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα τις Αρχές. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων  ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από το βόθρο, ο οποίος ήταν ακάλυπτος και τα σίδερα λυγισμένα και με αίματα. Αμέσως κατάλαβαν ότι το 18 μηνών αγοράκι είχε πέσει μέσα και ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάσυρσή του. Δυστυχώς το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Το περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...