«Είδωλα» για τη Βάνα Μπάρμπα οι Φιλιππίδης και Κιμούλης – Το σχόλιο «φωτιά» της Πηνελόπης Πιτσούλη

«Είδωλα» για τη Βάνα Μπάρμπα οι Φιλιππίδης και Κιμούλης – Το σχόλιο «φωτιά» της Πηνελόπης Πιτσούλη

«Είναι η γνώμη της και να την κρατήσει για τον εαυτό της»

Σάλο στα social media προκάλεσε πρόσφατα η Βάνα Μπάρμπα, η οποία με αναρτήσεις της εξέφρασε την υποστήριξή της στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

Η γνωστή ηθοποιός επανήλθε στο θέμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «You». «Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα…», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα, σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/05) στο «Πρωινό» του Ant1. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Βάνα Μπάρμπα αποκάλεσε τους δυο ηθοποιούς είδωλα και αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στο ταλέντο τους.

Στη συνέχεια, η εκπομπή επικοινώνησε με την Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Σχολιάζοντας, λοιπόν, τα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα, η Πηνελόπη Πιτσούλη, είπε:

«Ειδωλολάτρες υπήρχαν πάντα. Είναι δικαίωμά της. Το ταλέντο αυτών των ανθρώπων δεν το αμφισβήτησε κάνεις, τις πράξεις τους αμφισβήτησε. Εγώ ως μάνα, γιαγιά υπερασπίζομαι αυτές τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες. Δε θα μπορούσαν να είναι είδωλα μου οι άνθρωποι αυτοί. Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος. Δεν μπορούμε να βάλουμε την κ. Μπάρμπα στο απυρόβλητο. Είναι η γνώμη της και να την κρατήσει για τον εαυτό της».