Η Βάνα Μπάρμπα συνεχίζει να στηρίζει Φιλιππίδη – «Ο βιασμός δεν συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου του»

Η Βάνα Μπάρμπα συνεχίζει να στηρίζει Φιλιππίδη – «Ο βιασμός δεν συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου του»

Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook

Παραμένει στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη η Βάνα Μπάρμπα, η οποία συνεχίζει να εκφράζει την υποστήριξή της στο πρόσωπό του, παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατη ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα προκάλεσε σάλο στα social media, καθώς η ηθοποιός είχε γράψει στο Facebook: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια..».

Σήμερα η Βάνα Μπάρμπα επανήλθε στο ζήτημα με δύο νέες αναρτήσεις, υπερασπίζοντας τόσο τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και και τον Γιώργο Κιμούλη και αναφέροντας ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν δεν συνάδουν με το ταλέντο τους.

Αγαπητοί φίλοι καλημερα..Με φως και αγάπη για όλους. Θέλω να σας πω ότι δεν διαβάζω τι μου γράφετε για να μπορώ να...

Posted by Vana Barba on Monday, 17 May 2021

Επίσης όλες οι άποψης είναι σεβαστές.. αρκεί να είναι..ΛΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ

Posted by Vana Barba on Monday, 17 May 2021

1
σχόλιο
  1. avatar Τρία σκιουράκια@TRUE

    Συνεχίζει η Κυρία Μπάρμπα να συγχέει το ένα με το άλλο' το γεγονός πχ ότι εγώ έχω μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική ή στην μουσική η όπου αλλού αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να αναπτύξω παραβατική ή και ακόμη περισσότερο και εγκληματική συμπεριφορά και εδώ τα θύματα δεν τους πήγαν στην δικαιοσύνη για το ταλέντου τους αλλά για τις έμπρακτες συμπεριφορές τους- μην κρίνουμε ανόμοια πράγματα το λόγο έχει η δικαιοσύνη

Παρακαλούμε περιμένετε ...