Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Για ποιους λόγους μπορεί να σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν

Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Για ποιους λόγους μπορεί να σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν

«Όταν αφαιρείς τη ζωή κάποιου με πρόθεση, πρέπει να σαπίσεις στη φυλακή»

Στο αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη στυγερή δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν αναφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει ευαισθητοποιήσει πολύ κόσμο, γιατί ο απλός πολίτης ταυτίζεται με τη φιλήσυχη οικογένεια που ξαφνικά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τρεις εγκληματίες σκληροί, μπαίνουν στο σπίτι και αφαιρούν τη ζωή από μια 20χρονη μητέρα με αυτό τον τρόπο. Προφανώς τη στραγγάλισαν. Όλα τα περιστατικά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δείχνουν ότι είναι σκληροί. Μπαίνουν και κρεμάνε το κατοικίδιο της οικογένειας, συνεχίζουν και απειλούν τον σύζυγο και την 20χρονη, εκβιάζοντας ότι θα κάνουν κακό στο 11 μηνών κοριτσάκι και κάτω από αυτές τις πιέσεις, η οικογένεια τους λέει για τα χρήματα και παρόλα αυτά δεν σταματάνε. Σαν αποτέλεσμα να σκοτώσουν τη σύζυγο», ανέφερε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του ALPHA, ο κ. Καλλιακμάνης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής έκανε υποθέσεις για τους λόγους που οι αδίστακτοι κακοποιοί σκότωσαν την 20χρονη: «Θα σας μιλήσω υποθετικά, μπορεί να σκότωσαν την άτυχη κοπέλα γιατί αντέδρασε. Η κοπέλα ήταν γνώστης του μποξ, στα social έκανε αναρτήσεις με τους τίτλους της, οπότε ίσως αντέδρασε λειτουργώντας με το μητρικό ένστικτο, γιατί αν μια μάνα δει να την απειλούν για το παιδί της, εννοείται ότι θα αντιδράσει. Άλλος λόγος είναι ότι μπορεί να άρχισε να φωνάζει, να ήθελαν να της κλείσουν το στόμα και να υπερέβησαν της βίας. Δύσκολο όμως είναι να τη σκότωσαν κατά λάθος, γιατί μπορείς να καταλάβεις όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στο σημείο να φύγει από τη ζωή.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι μπορεί κατά τη διάρκεια της πάλης που έγινε εκεί προφανώς να αποκαλύφθηκε κάποιος. Η μητέρα, το μωρό ή ο σύζυγος να έβγαλαν την κουκούλα και να είδαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων, οπότε υπέθεσαν ότι μπορεί να μιλήσει η γυναίκα και να της αφαίρεσαν γι’ αυτόν τον λόγο τη ζωή. Σας είπα όμως κάνουμε υποθέσεις γιατί το Ανθρωποκτονιών δεν δίνει πολλές πληροφορίες και καλά κάνει, γιατί τις πληροφορίες τις ακούν και οι δράστες, οπότε μπορεί να καλυφθούν […] Όταν αφαιρείς τη ζωή κάποιου με πρόθεση, πρέπει να σαπίσεις στη φυλακή» είπε.