Ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο: 19 διαμπερή τραύματα έδειξε η νεκροψία του επιχειρηματία

Ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο: 19 διαμπερή τραύματα έδειξε η νεκροψία του επιχειρηματία

Σήμερα η κηδεία του 53χρονου

«Βροχή» από σφαίρες δέχτηκε σε όλο του το σώμα, ο επιχειρηματίας από τη Ζάκυνθο, κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (7/05) στο κέντρο της πόλης.

Αυτό διαπίστωσε κατά τη διάρκεια της νεκροψίας - νεκροτομής, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό του 53χρονου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο άτυχος άντρας έφερε 19 διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες του καλάσνικοφ, εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 16:30 το απόγευμα στην εκκλησία της Φανερωμένης στο χωριό της Λιθακιάς.

Ο επιχειρηματίας είχε υποδείξει τους δολοφόνους της συζύγου του

Την ώρα που η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τη σκοτεινή αυτή υπόθεση, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι εκτελεστές είχαν σκοτώσει και τη σύζυγο του επιχειρηματία και ο ίδιος τότε είχε γλιτώσει.

Σύμφωνα με το MEGA, τότε ο 54χρονος είχε κατονομάσει 8 πρόσωπα στην αστυνομία και τον εισαγγελέα, ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

«Από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Δεκέμβριο η έρευνα για τους δολοφόνους δεν έφερε αποτελέσματα ικανοποιητικά. Ο επιχειρηματίας πραγματοποιείσαι ιδιωτική έρευνα, συγκέντρωσε στοιχεία. Τελικά τον Δεκέμβριο του 2020, υποβάλλει στην εισαγγελία Πρωτοδικών Ζακύνθου πληρέστατο δικόγραφο μηνύσεως που κατονομάζει φυσικά πρόσωπα, ηθικούς αυτουργούς, φυσικούς αυτουργούς, άμεσους συνεργούς, που ενέχονταν στην δολοφονία της συζύγου του. Τα πρόσωπα που κατονομάζονται βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο νησί της Ζακύνθου, πλην όμως, κατονομάζει και πρόσωπα από την Αθήνα», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Θεόδωρος Μαντάς.

Όπως είπε, στις 23 Απριλίου, λίγο πρι την δολοφονία του, ο 54χρονος επιχειρηματίας πήγε εκ νέου στην Αστυνομία «για να εκφράσει την αγωνία του, την ανησυχία για την εξέλιξη της ιστορίας. Και λίγες μέρες μετά, με τον ίδιο τρόπο που έχασε τη ζωή της η σύζυγός του, έχασε τη ζωή του ο ίδιος».

«Διατηρούμε σοβαρό παράπονο για την ολιγωρία των διωκτικών αρχών. Ο έλεγχος, η έρευνα εξαντλείται σε αλληλογραφία μεταξύ εισαγγελίας και διωκτικής αρχής. Εύχομαι η δολοφονία του επιχειρηματία να είναι η τελευταία δολοφονία σε ένα κρίκο ανεξιχνίαστων δολοφονιών των τελευταίων ετών» πρόσθεσε ο κ. Μαντάς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...