Λασίθι: Πατέρας με τους γιους του έστησαν ενέδρα με πυροβολισμούς σε κτηνοτρόφους

Λασίθι: Πατέρας με τους γιους του έστησαν ενέδρα με  πυροβολισμούς σε κτηνοτρόφους

Παραδόθηκαν και οι τρεις στην Αστυνομία

Στον Εισαγγελέα Λασιθίου παραδόθηκαν δύο αδέλφια, από το Καρύδι Μιραμπέλου, καθώς είχαν στήσει ενέδρα μαζί με τον πατέρα τους, σε έναν 75χρονο κτηνοτρόφο σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό.

Τα αδέλφια συνελήφθησαν στο πλαίσιο εκτέλεσης του εντάλματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε εκδοθεί σε βάρος τους όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν, είχε παραδοθεί στην αστυνομία και ο πατέρας τους.

Όλα συνέβησαν πριν από μερικές μέρες, όταν ο 75χρονος ο οποίος πήγαινε στο ποιμνιοστάσιο του με αγροτικό αυτοκίνητο, βρέθηκε αντιμέτωπος με τα δύο αδέλφια αλλά και τον πατέρα τους  που του είχαν στήσει καρτέρι σε μία στροφή και άρχισαν να πυροβολούν προς την πλευρά του αυτοκινήτου.

Τα σκάγια κατέληξαν στο παρμπρίζ του αγροτικού οχήματος με τον οδηγό να αναπτύσσει εκτός από…αντανακλαστικά και μεγάλη ταχύτητα, προκειμένου να ξεφύγει και να μη τραυματιστεί.

Άμεσα ο 75χρονος κατήγγειλε το περιστατικό και αναγνώρισε τους δράστες. Απ’ ότι όλα δείχνουν η επίθεση σχετίζεται με κτηματικές διαφορές.

Λίγες ώρες μετά το συμβάν πατέρας παραδόθηκε ενώ ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή Λασιθίου αναμένεται να απολογηθούν και οι δύο γιοι του.