Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 22χρονος σάτυρος – Πού είχε ξαναχτυπήσει

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 22χρονος σάτυρος – Πού είχε ξαναχτυπήσει

Τι δήλωσαν ο πατέρας του και ο δικηγόρος του

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 22χρονος που συνελήφθη χθες, Πέμπτη, μετά την καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη ότι την ακολούθησε μέχρι την πολυκατοικία της έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι του.

Ο λόγος για έναν νεαρό φοιτητή, που έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ και ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης άλλων τριών περιπτώσεων που αφορούν απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη.

Ο 22χρονος Έλληνας, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Ήταν από πίσω μου όλη την ώρα»

Μιλώντας στο MEGA, η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε στη Νέα Σμύρνη. «Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν», είπε μιλώντας στο Mega.

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα», εξομολογείται.

Η κοπέλα κατέβηκε στη στάση του τραμ, 300 μέτρα από το σπίτι της. «Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα».

«Το παιδί είναι τέλειο», δήλωσε ο πατέρας του

Στο STAR μίλησαν ο πατέρας του 22χρονου σάτυρου καθώς και ο δικηγόρος του.

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου. «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία» είπε.

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

Πώς βοήθησε το Facebook στη σύλληψή του

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό περιστατικό το κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα αναρτώντας στο  Facebook βίντεο από κάμερα ασφαλείας και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα, οι οποίες έγιναν γρήγορα viral στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, οι αστυνομικές αρχές τον ταυτοποίησαν και για άλλες 3 υποθέσεις, ενώ μετά την αναγκώρισή του από την κοπέλα, ο 22χρονος σάτυρος συνελήφθη.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 22χρονος δεν μιλούσε. Μέχρι που κάποια στιγμή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες». Η αστυνομία τον έχει «δέσει» και για τις 4 υποθέσεις.

Το βίντεο που ανάρτησε η νεαρή κοπέλα: