Ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης για τρεις επιπλέον περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης

Ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης για τρεις επιπλέον περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες» - Το είχε ξανακάνει σε σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη, με πρωταγωνιστή έναν 22χρονο νεαρό που φαίνεται σε βίντεο πολυκατοικίας να ακολουθεί μία κοπέλα μέχρι την είσοδο του σπιτιού της με το μόριό του έξω από το παντελόνι

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ταυτοποίησε ότι ο 22χρονος είναι ο δράστης άλλων τριών περιπτώσεων που αφορούν απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να του πάρουν κατάθεση αλλά εκείνος δεν μιλούσε. Μέχρι που κάποια στιγμή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες». Η αστυνομία τον έχει «δέσει» και για τις 4 υποθέσεις και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για παρόμοια περιστατικά σαν αυτό της Νέας Σμύρνης.

Μετά την αναγνώρισή του από την κοπέλα που κατήγγειλε το σοκαριστικό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, ο δράστης συνελήφθη και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα. Ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν νεαρό φοιτητή, ο οποίος έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ερευνά ακόμη τρεις αντίστοιχες υποθέσεις, με τις δύο να έχουν συμβεί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, με τον συλληφθέντα να έχει μπει στο «μικροσκόπιο» προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται ή όχι και σε εκείνα τα περιστατικά.

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του φοιτητή και εντόπισε τα ρούχα που φορούσε το βράδυ της Τετάρτης, όταν και ακολουθούσε την κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία της βγάζοντας έξω το μόριό του.