Τα πιο στυλάτα παπούτσια για να συνδυάσεις με τα ανοιξιάτικα outfit σου

Τα πιο στυλάτα παπούτσια για να συνδυάσεις με τα ανοιξιάτικα outfit σου

Κάνε τα δικά σου μέσα από το βραβευμένο online κατάστημα παπουτσιών Topshoes.gr

Λίγα πράγματα μας γεμίζουν χαρά όσο τα ψώνια. Ειδικά αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές ένα από τα λίγα πράγματα που μας χαροποιούν είναι το online shopping! Όλο αυτό το διάστημα αγοράσαμε και συνεχίζουμε να αγοράζουμε ηλεκτρονικά αρκετά πράγματα, ίσως λίγο παραπάνω από αρκετά για μερικές από εμάς! Και αν μέχρι τώρα οι ευκαιρίες να φορέσουμε όλα όσα πήραμε να μην ήταν πολλές, αυτό αλλάζει σιγά σιγά. Ο καιρός έχει καλυτερεύσει και τα μέτρα έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν, γεγονός που μας δίνει περισσότερη ελευθερία και ευκαιρίες να βάλουμε τα αγαπημένα μας outfit και να περπατήσουμε την πόλη μέσα στα καινούργια μας παπούτσια.

Και αν ακόμη δεν έχεις ολοκληρώσει τις εμφανίσεις σου ή αν είσαι της φιλοσοφίας του «πάντα υπάρχει χώρος για άλλο ένα ζευγάρι παπούτσια»... εδώ είμαστε εμείς για να σου προτείνουμε τα πιο στυλάτα παπούτσια για να συνδυάσεις με τα ανοιξιάτικα σου outfit!

Ξεκινάμε τη λίστα μας δυναμικά με ένα λευκό δερμάτινο πέδιλο! Επιλέγουμε ένα ζευγάρι με μπαρέτα για σταθερό κράτημα στο βάδισμα. Το λευκό χρώμα λειτουργεί ως καμβάς για να δημιουργήσετε ιδιαίτερους συνδυασμούς. Η λιτή του γραμμή δίνει μία πιο κλασσική και φινετσάτη αίσθηση. Με ψηλό τακούνι και φιάπα είναι ιδανικά για μοντέρνες εμφανίσεις ενώ θα σας χαρίσει μέγιστη άνεση στην εφαρμογή.

Έντονα κόκκινα mules με φαρδιά φάσα που αγκαλιάζει το κουντεπιέ. Τα ψηλά block heels και φιάπα θα δώσουν ακόμη περισσότερη σταθερότητα μία κομψή γραμμή και ένα 70’s στυλ. Πρόκειται για ένα πολύ εκρηκτικό ζευγάρι το οποίο θα πηγαίνει τέλεια είτε με ένα μονόχρωμο ρούχο είτε ως το τέλειο τελείωμα σ' ένα color blocking outfit.

Είναι ένα από τα αγαπημένα είδη υποδημάτων για τις γυναίκες και γι' αυτό δεν θα μπορούσε μία λίστα για ανοιξιάτικα παπούτσια να μην περιέχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι εσπραντίγιες. Επιλέγουμε αυτές τις εντυπωσιακές εσπαντρίγιες σε μπεζ δαντέλα και ψάθα με ψηλή πλατφόρμα για υπέροχες θηλυκές εμφανίσεις. Δένει ψηλά στη γάμπα ή στον αστράγαλο. Ιδανικές για τις ανοιξιάτικες βόλτες σας πρωί ή απόγευμα θα δώσει μοντέρνο στυλ στις εμφανίσεις σας και άνεση στο βάδισμά σας.

Όπως είπαμε και παραπάνω λατρεύουμε το συγκεκριμένο παπούτσι οπότε ένα μόνο ζευγάρι δεν φτάνει. Εναλλακτικά προτείνουμε εσπαντρίγιες σε καταπληκτικό πούρο χρώμα που όλες θα θέλαμε στη συλλογή μας και τις οποίες θα λατρέψετε χάρη στη μοντέρνα εμφάνισή τους. Με δέσιμο έως τη γάμπα και ψηλή πλατφόρμα σε σχοινί θα σας χαρίσουν άνεση και κομψότητα.

Άνοιξη σημαίνει χρώμα! Επιλέξτε πέδιλα σε βεραμάν χρώμα, φίδι και λιτή γραμμή για να συνδυάσετε εύκολα με όλα τα κομψά σύνολά σας. Με ψηλό τακούνι τετράγωνο και μπαρέτα που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας θα τα φορέσετε ιδανικά στη βόλτα ή την εργασία σας. Απαραίτητα σε κάθε σωστή γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Το μαύρο είναι παντός καιρού και γι΄αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε τα συγκεκριμένα μαύρα πέδιλα με χιαστί λουράκια για απόλυτη σταθερότητα, για να τα συνδυάσετε εύκολα με όλα τα κομψά σύνολά σας. Με ψηλό τακούνι και φιάπα θα τα φορέσετε ιδανικά στις βραδινές σας εξόδους ή και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις.

Φυσικά αυτή η λίστα θα ήταν ελλιπής αν δεν είχαμε ένα ζευγάρι sneakers. Άλλωστε αυτόν τον καιρό οι βόλτες έχουν την τιμητική τους, οπότε χρειαζόμαστε ένα στιλάτο και ανθεκτικό ζευγάρι αθλητικών. Δετά για σταθερό κράτημα στο βάδισμα σε υπέροχο λευκό χρώμα με πράσινη λεπτομέρεια στη φτέρνα για μοντέρνες εμφανίσεις το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ιδανικό για περιπάτους ή πολύωρη ορθοστασία. Συνδυάζεται άψογα με σπορ ρούχα για ανοιξιάτικες βόλτες με άνεση και στυλ.

Εναλλακτικά, συνδυάστε το λευκό με χρυσές λεπτομέρειες και υπέροχο μοντέρνο design σε αυτό το μοναδικό ζευγάρι. Θα γίνουν ο αχώριστος σύντροφός σας στις ανοιξιάτικες βόλτες σας αφού διαθέτουν μαλακό πάτο και αντιολισθητική σόλα.

Οι επιλογές στα σχέδια και στα χρώματα είναι πολλές. Η επιλογή του καταστήματος όμως μόνο μία! Για τα αγαπημένα μας ζευγάρια επιλέγουμε να ανανεώσουμε την παπουτσοθήκη μας μέσα από τις αμέτρητες επιλογές που μας προσφέρει το βραβευμένο οnline κατάστημα παπουτσιών Topshoes.gr.