Τροχαίο στη Γαύδο: Νέα στοιχεία – Υπήρχε και σκύλος στο αυτοκίνητο

Τροχαίο στη Γαύδο: Νέα στοιχεία – Υπήρχε και σκύλος στο αυτοκίνητο

Το θρίλερ συνεχίζεται

Συνεχίζεται το θρίλερ αναφορικά με τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Γαύδο που οδήγησε στον θάνατο την 27χρονη Κορίνα, την ώρα που ένα νέο στοιχείο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένας σκύλος, ο οποίος έπεσε κι αυτός στον γκρεμό βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

«Ναι, ναι… Ξέρω ότι ήταν κατασκοτωμένος δηλαδή, δεν υπήρχε. Διαλυμένος ήτανε», τόνισε κάτοικος του νησιού που ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε σκύλος στο όχημα.

«Το παιδί χάθηκε διότι καθυστέρησε πολύ το ελικόπτερο»

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Κορίνας ζητά απαντήσεις για τον θάνατό της, μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή ότι η κόρη της αν έφτανε εγκαίρως στο νοσοκομείο, δεν θα χρειαζόταν παρά μόνο μια παρέμβαση ρουτίνας ακόμη και στα επείγοντα για να σωθεί.

«Το παιδί χάθηκε διότι καθυστέρησε πολύ το ελικόπτερο να πάει και αυτήν τη στιγμή θα ήταν ζωντανό, αν είχε φτάσει στο νοσοκομείο και της είχανε τραβήξει με ένα σωληνάκι τα υγρά από το πνευμόνι», τονίζει η μητέρα της κοπέλας.

«Πήγα να τη σκοτώσω; Θα τρελαθούμε;»

Παράλληλα, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, τονίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Θα μπορούσαν, με τόσες κουτρουβάλες που πήραμε, να μπούνε όλες οι ταχύτητες. Το ότι ήταν μια δευτέρα δεν λέει τίποτα. Δεν θα έφτανα να βάλω τη ζωή μου σε κίνδυνο. Δεν κατάλαβα, ότι πήγα να την σκοτώσω; Υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες; Ούτε να το διανοηθώ. Ότι τι; Ότι έβαλα πρώτη και έσπρωξα το αυτοκίνητο κάτω; Θα τρελαθούμε; Στο τέλος εγώ δεν έφταιξα, ρε. Για τον θάνατο της Κορίνας είναι η αργοπορία. Δεν παύει για την Κορίνα να είχα ειλικρινή, αληθινά αισθήματα, την αγαπούσα την κοπέλα», πρόσθεσε.

Η μητέρα της Κορίνας επιμένει ότι τα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί στο σημείο της τραγωδίας αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του οδηγού και συντρόφου του παιδιού της.

«Η Κορίνα που ήταν εκεί δεν μπορεί να μιλήσει, να μας πει τι έγινε. Αυτός λέει ότι θέλει. Από εκεί και πέρα το ερευνά η αστυνομία και ο δικηγόρος», καταλήγει.

Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας αναμένει τώρα τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση του τραγικού τροχαίου.