Ηράκλειο: Κόλλησε κορονοϊό, του είπαν να κάτσει σπίτι και πέθανε

Ηράκλειο: Κόλλησε κορονοϊό, του είπαν να κάτσει σπίτι και πέθανε

Δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα

Ένας 65χρονος άνδρας στο Ηράκλειο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έλαβε οδηγίες από τους γιατρούς να παραμείνει στο σπίτι του, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο αδερφός του θύματος, ο αδερφός του υπεβλήθη σε τεστ στις 30 Μαρτίου, το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό. Οι οδηγίες που έλαβε από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ αλλά και του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ήταν να παραμείνει στο σπίτι του καθώς είχε ήπια συμπτώματα ενώ του είπαν να λαμβάνει αντιβίωση.

Λίγες ημέρες μετά, σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας του αδερφού του επιδεινώθηκε, με υψηλό πυρετό που δεν υποχωρούσε και έντονο βήχα. Επικοινώνησε ξανά τόσο με το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όσο και με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί επέμειναν πως έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι, καθώς δεν του είχε πέσει το οξυγόνο.

Δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες ο 65χρονος, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τον αδερφό του, ο 65χρονος δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...