Δολοφονία Καραϊβάζ: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» από τη μητέρα της Τοπαλούδη

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» από τη μητέρα της Τοπαλούδη

«Θλίβομαι, αγανακτώ και πονώ»

Το δικό της συγκινητικό «αντίο» στον αστυνομικό ρεπόρτερ Γιώργο Καραϊβάζ έστειλε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, με ανάρτησή της στο Facebook, εκφράζοντας τον πόνο και την αγανάκτησή της για την εν ψυχρώ εκτέλεση.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε ασχοληθεί ως δημοσιογράφος με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την οικογένεια.

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να αποδώσουν τον αδόκητο, απανθρωπο, απροσδοκητο, αναπάντεχο χαμό σου. Η ανθρώπινη ζωή δυστυχώς στις μέρες μας δεν έχει καμία αξία. Την αφαιρούν με τόση ευκολία, αδιαφορώντας για τα πάντα που αφήνει πίσω του και για όσους αγάπησε», σημειώνει μεταξύ άλλων η μητέρα της της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

«Φίλε Γιώργο εκεί ψηλά που σήμερα θα φτάσεις υπάρχουν πολλοί Άγγελοι που θα τρέξουν να σε υποδεχτούν, εκεί ανάμεσα τους ξεχώρισε το δικό μου Άγγελο και πες της πόσο την :”ΑΓΑΠΩ”ΚΑΙ ΠΟΣΟ:”ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ” », αναφέρει η κ. Αρμουτίδου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Φίλε Γιώργο Καραιβαζ. Κρίμα και άδικο και άνανδρο πολύ ο τρόπος
που έφυγες. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να αποδώσουν τον αδόκητο, απανθρωπο, απροσδοκητο, αναπάντεχο χαμό σου. Η ανθρώπινη ζωή δυστυχώς στις μέρες μας δεν έχει καμία αξία. Την αφαιρούν με τόση ευκολία, αδιαφορώντας για τα πάντα που αφήνει πίσω του και για όσους αγάπησε.

Θλίβομαι και αγανακτώ και πονώ.
Κρίμα στα νιάτα σου και στην προσφορά σου.

Φίλε Γιώργο εκεί ψηλά που σήμερα θα φτάσεις υπάρχουν πολλοί Άγγελοι που θα τρέξουν να σε υποδεχτούν, εκεί ανάμεσα τους ξεχώρισε το δικό μου Άγγελο και πες της πόσο την :”ΑΓΑΠΩ”ΚΑΙ ΠΟΣΟ:”ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ” ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ .ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΗ ΣΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟ ΔΡΑΜΑΣ.ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ,ΣΤΗΝ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΖΗΝΑΣ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΙΑ.

ΘΑ θυμόμαστε όμως με τα μάτια της ψυχής μας,την παρουσία σου,απουσία σου.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο. Οι Ουρανοί άνοιξαν να υποδεχθούν ακόμη ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ».

Φίλε Γιώργο Καραιβαζ.Κρίμα και άδικο και άνανδρο πολύ ο τρόποςπου έφυγες.Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν νααποδώσουν...

Posted by Koula Armoutidou on Sunday, 11 April 2021

Παρακαλούμε περιμένετε ...