Φονικό στη Μακρινίτσα: Στον Κορυδαλλό ο 32χρονος – Ορίζεται πραγματογνώμονας

Φονικό στη Μακρινίτσα: Στον Κορυδαλλό ο 32χρονος – Ορίζεται πραγματογνώμονας

Ο πραγματογνώμονας θα αποφανθεί για την ψυχική κατάστασή του

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε, μετά την απολογία του, την Παρασκευή (9-4-2021), στον ανακριτή, ο 32χρονος που πριν μια εβδομάδα, δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και την αδερφό της, στη Μακρινίτσα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, για σήμερα Δευτέρα αναμένεται να διορισθεί ο πραγματογνώμονας, που θα τον εξετάσει, προκειμένου να αποφανθεί για την ψυχική κατάσταση του δράστη.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη 28χρονη, είχε καταθέσει αίτημα για ακούσια νοσηλεία του εν διαστάσει συζύγου της σε ψυχιατρική κλινική, στο Αστυνομικό Τμήμα, από τον Ιανουάριο ήδη. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ΕΡΤ, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου, το οποίο ανέλαβε την παρακολούθηση του 32χρονου, γνωμάτευσε από τις 11 Μαρτίου ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας, διαβιβάζοντας άμεσα τη σχετική γνωμάτευση στην Εισαγγελία Βόλου.

Η γνωμάτευση αυτή φέρεται να συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της υπόθεσης που αφορούσε στο αίτημα της 28χρονης κοπέλας για ακούσια νοσηλεία, η οποία (υπόθεση) επρόκειτο να εκδικαστεί, την περασμένη Τρίτη 6 Απριλίου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, προκειμένου να λάβει την τελική απόφαση.

Δυστυχώς, την απόφαση του Δικαστηρίου πρόλαβε το διπλό έγκλημα, της Κωνσταντίνας και του 30χρονου αδερφού της, Γιώργου, μόλις μία μέρα νωρίτερα, την περασμένη Δευτέρα 5 Απριλίου.