Βόλος: Στο εδώλιο o 32χρονος που μαχαίρωσε σύντροφο και συγγενείς της

Βόλος: Στο εδώλιο o 32χρονος που μαχαίρωσε σύντροφο και συγγενείς της

Το επεισόδιο έγινε στον οικισμό Ρομά στους Σοφάδες στις 9 Δεκεμβρίου του 2019

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Βόλου δικάζεται τη Δευτέρα 5 Απριλίου ένας 32χρονος Ρομά από τους Σοφάδες Καρδίτσας, ο οποίος το Δεκέμβριο του 2019 έσυρε στο δρόμο με δύο μαχαίρια που κρατούσε τη σύντροφο του που νόμιζε ότι τον απατάει. Απειλούσε και τραυμάτισε την ίδια αλλά και τους γονείς και τον αδελφό της που πήγαν να την βοηθήσουν.

Τον Μάιο του 2021 λήγει το 18μηνο που ο 32χρονος κρατείται στο πλαίσιο της προφυλάκισης και επειδή υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος, η δίκη του τελικά θα γίνει τη Δευτέρα.

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση. Το επεισόδιο έγινε στον οικισμό Ρομά στους Σοφάδες στις 9 Δεκεμβρίου του 2019, όταν ο νεαρός για λόγους ζηλοτυπίας, καθώς θεωρούσε πως η 31χρονη σύντροφός του έχει παράλληλα σχέσεις και με άλλους, μπήκε στο σπίτι της και την τράβηξε έξω από αυτό, σέρνοντάς τη στον δρόμο.

Φτάνοντας έξω από το παντοπωλείο που διατηρούσαν οι γονείς της, τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Επιπλέον όταν ο πατέρας της, η μητέρας της και ο αδελφός της ακούγοντας τις φωνές πόνου έσπευσαν να δουν τι συνέβαινε, ο 32χρονος τους επιτέθηκε και τους τραυμάτισε.

Η Αστυνομία παρενέβη όπως και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας για νοσηλεία.