Βόλος: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του, τους γονείς και τον αδερφό της

Βόλος: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του, τους γονείς και τον αδερφό της

Οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω στον δράστη δύο μαχαίρια

Έσυρε τη σύντροφό του από το σπίτι στον δρόμο μέχρι στο σημείο όπου έχουν παντοπωλείο οι γονείς της, τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της μπροστά στην οικογένειά της και επιτέθηκε στους γονείς και τον αδερφό της που επιχείρησαν να παρέμβουν.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα ανεβεί προς εκδίκαση την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου επεισόδιο απίστευτης βίας που καταγράφηκε στον οικισμό Ρομά στους Σοφάδες Καρδίτσας το 2019 όπως αναφέρει το taxydromos.gr.

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2019 από το σημείο του επεισοδίου παραλαμβάνονταν και διακομίζονταν στο Νοσοκομείο γυναίκα ηλικίας 31 ετών, ο πατέρας της ηλικίας 48 ετών, η μητέρα της 49 ετών, ο αδερφός της ηλικίας 24 ετών, αλλά και ο ίδιος ο δράστης ηλικίας 34 ετών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω στον δράστη δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 10 και 15 εκατοστών αντίστοιχα. Από την περαιτέρω προανάκριση διαπίστωσαν ότι το επεισόδιο είχε προκληθεί για λόγους ζηλοτυπίας. Ο 34χρονος πίστευε ότι η σύντροφος του είχε παράλληλα σχέσεις με άλλον και επιστρέφοντας από την εργασία του εκείνη την ημέρα επιτέθηκε τόσο σε εκείνη όσο και στην οικογένειά της.

Μετά τη νοσηλεία του, καθώς από το επεισόδιο τραυματίστηκε και εκείνος, κλήθηκε σε απολογία στον ανακριτή, συνελήφθη και κρατήθηκε προσωρινά. Δικάζεται για πρώτη φορά, καθώς στις 6 Μαΐου συμπληρώνεται το δεκαοχτάμηνο κράτησης.

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με σειρά κατηγοριών. Εναντίον τους έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, οπλοφορία- οπλοκατοχή, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση διά λόγου και απειλή διά λόγου.