Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης – Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νίκας

Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης – Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νίκας

Στο πλευρό του εμβληματικού αρχηγού της Εθνικής ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας

Ήταν αρχηγός της Εθνικής στο Euro 2004 και πλέον ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς ο έτερος υποψήφιος, Κωνσταντίνος Νίκας, ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του. Πάντως, άλλοι πρώην διεθνείς έμειναν εκτός Εκτελεστικής Επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Μέσω δήλωσής του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποιήσης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρη Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοιχτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευθώ και εγώ με τη ψήφο μου καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.

Με τιμή, Κωνσταντίνος Νίκας»

Οι 11 που καταλαμβάνουν τις θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή είναι οι εξής:

Στέργιος Αντωνίου 63 ψήφοι

Παναγιώτης Δημητρίου 59

Γιώργος Χατζησαρόγλου 54

Μάνος Γαβριηλίδης 53

Δημοσθένης Κουπτσίδης 52

Δημήτρης Μπουχλαριώτης 51

Λεωνίδας Θωμαΐδης 50

Παναγιώτης Παπαχρήστος 50

Κλέαρχος Τζαφέρης 49

Κυριάκος Φύτρας 48

Άγγελος Δανιήλ 47