Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Αιτήθηκε για ελληνική ιθαγένεια ο αδερφός του Γιάννη

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Αιτήθηκε για ελληνική ιθαγένεια ο αδερφός του Γιάννη

Ο μικρότερος της οικογένειας προσήλθε στο δημαρχείο Ζωγράφου

Άλλο ένα μέλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που έγινε γνωστή από τις επιδόσεις του Γιάννη στο NBA αιτήθηκε για να πάρει την ελληνική ιθαγένεια. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι ο μικρότερος, καθώς κατέθεσε σήμερα Τρίτη (2/3) αίτημα στον Δήμο Ζωγράφου για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ζωγράφου, ο 19χρονος καλαθοσφαιριστής της UCAM Murcia, μικρότερος αδερφός των Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, προσήλθε στο Δημαρχείο Ζωγράφου συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του Γιώργο Πάνου προκειμένου να συμπληρώσει την αίτηση πολιτογράφησης.

Το αίτημα πολιτογράφησης κατατέθηκε με μάρτυρες τον μάνατζέρ του Γιώργο Πάνου και τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργο Γιαννακόπουλο, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά συνολικά την οικογένεια Αντετοκούνμπο για την αγάπη και τη σχέση που διατηρούν με τον Δήμο Ζωγράφου και τόνισε ότι ο Δήμος και οι δημότες είναι υπερήφανοι για τη σχέση αυτή.

Ο κ. Θώδας, στη συζήτηση που είχε με τον Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο, εξέφρασε τη χαρά του που το αίτημα πολιτογράφησης κατατίθεται στον Δήμο Ζωγράφου, απ’ όπου εξάλλου ξεκίνησαν την πορεία τους οι αδελφοί Αντετοκούνμπο και συνεχάρη τον Αλέξανδρο για την αθλητική του πορεία που ακολουθεί τα βήματα της επιτυχημένης παρουσίας της οικογένειας στον αθλητισμό.

Στην διαδικασία παραβρέθηκε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...