Στη δικαιοσύνη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη αθλήτρια

Στη δικαιοσύνη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη αθλήτρια

Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος άνδρας

Tο κατώφλι της Ευελπίδων περνά, σήμερα, ο 38χρονος προπονητής ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών.

Με την κατάθεση της αθλήτριας, η οποία σήμερα είναι 21 ετών, αλλά και των γονιών της, που ελήφθησαν υπό άκρα μυστικότητα από τον αρμόδιο εισαγγελέα μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί ο προπονητής στη θέση του κατηγορούμενου.

Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμά σύλληψης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο προπονητής συνελήφθη, χθες, στην Σάμο όπου διαμένει και οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται τα αδικήματα που του αποδίδονται καθώς εμφανίζεται να ισχυρίζεται πως ήταν ερωτευμένος και διατηρούσε «σχέση» με το κορίτσι με τις ευλογίες της οικογένειας της και σκοπό το γάμο. «Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη «βιασμός», γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 38χρονος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Την ίδια ώρα, η εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε με αφορμή τις καταγγελίες της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, συνεχίζεται με τον εισαγγελικό λειτουργό να βάζει στο «στόχαστρο» του το σύνολο των στοιχείων που έχει στη διάθεση του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της έρευνας έχουν καταθέσει, ήδη, επτά πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Παράλληλα, εξετάζεται το αίτημα που έχει υποβάλει, στον εισαγγελέα, η δικηγόρος του Νίκου Κακλαμανάκη και της Σοφίας Μπεκατώρου για να κληθούν οκτώ ακόμη πρόσωπα ώστε να καταθέσουν με τη σειρά τους όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.