Χανιά: Μητέρα τριών παιδιών η 55χρονη που δολοφονήθηκε

Χανιά: Μητέρα τριών παιδιών η 55χρονη που δολοφονήθηκε

Βασικός ύποπτος ο Νορβηγός σύντροφός της που αναζητείται

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μιας 55χρονης γυναίκας στα Χανιά, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Βασικός ύποπτος της στυγερής δολοφονίας είναι ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, ένας άνδρας από τη Νορβηγία, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπινε πολύ και είχε συνεχώς έντονες αντιπαραθέσεις με το θύμα. Ο Νορβηγός έχει εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί τον αναζητούν, για να δώσει εξηγήσεις όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η αποκάλυψη της δολοφονίας έγινε το μεσημέρι, όταν μια φίλη της 55χρονης, την αναζήτησε, θορυβημένη από την αδικαιολόγητη απουσία της. Η άτυχη γυναίκα ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Αυτό που σοκάρει, είανι ότι την περασμένη Τετάρτη, σε κατάσταση πανικού, η 55χρονη, είχε τηλεφωνήσει στον πρώην σύζυγό της και του είπε τρέμοντας, ότι ο Νορβηγός φίλος της, κρατάει μαχαίρι και ότι θέλει να τη σκοτώσει. Όμως τότε, πήρε το τηλέφωνο ο Νορβηγός και τον καθησύχασε, λέγοντάς του ότι το μαχαίρι το κρατούσε η 55χρονη. Της το πήρε από τα χεριά, του είπε, και όλα καλά.

Ο ιατροδικαστής θα κληθεί αύριο να αποφανθεί εάν πράγματι το έγκλημα έγινε εκείνη την ημέρα του τηλεφωνήματος ή κάποια άλλη στιγμή. Στον τόπο της δολοφονίας οι αστυνομικοί βρήκαν σπασμένα ποτήρια και άλλα αντικείμενα, γεγονός που δείχνει ότι η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί στον δολοφόνο.