Θρίλερ στα Χανιά: «Θα με σκοτώσει» έλεγε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή για τον σύντροφό της

Θρίλερ στα Χανιά: «Θα με σκοτώσει» έλεγε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή για τον σύντροφό της

Η 54χονη βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου της 55χρονης γυναίκας στα Μεσκλά Χανίων, φέρνει στο φως το zarpanews.gr. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεκρή είχε πει στο τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, πως ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε.

Την περασμένη Τετάρτη η 55χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός θα τη σκοτώσει και ζητώντας του να έρθει στα Μεσκλά.

Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος όμως τον καθησύχασε πως δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι η 55χρονη «είναι τρελή». Ακολούθησε κι άλλη συνομιλία, όπου η 55χρονη είπε πλέον ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι!

Όμως, ο φερόμενος ως δράστης μίλησε στον σύζυγο της γυναίκας και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα εκείνη πήγε να τον μαχαιρώσει και ότι απλά της πήρε το μαχαίρι για να προστατευτεί.

Η Αστυνομία αναζητά τον Νορβηγό ως βασικό ύποπτο για το έγκλημα. Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο Ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, εντοπίστηκαν “κακώσεις από τέμνον όργανο στην εμπρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες του θύματος”, ή, κοινώς, πληγές στον λαιμό.