Πυροβολισμοί στον Νέο Κόσμο: Σαρώνουν τις κάμερες οι Αρχές- Το προφίλ του υπόπτου

Πυροβολισμοί στον Νέο Κόσμο: Σαρώνουν τις κάμερες οι Αρχές- Το προφίλ του υπόπτου

Ο δράστης φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με την οικογένεια των θυμάτων

Σοκαρισμένη παραμένει η γειτονιά στην στην πλατεία του Άγιου Σώστη, στον Νέο Κόσμο, όπου αργά το απόγευμα της Δευτέρας έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια περαστικών που περνούσαν από το σημείο αλλά και όσων βρίσκονταν στην καφετέρια όπου ξεκίνησε η επίθεση.

Το χρονικό της επίθεσης

Λίγο μετά τις 18.30, πέντε άτομα άρχισαν να καταδιώκουν δύο αδέρφια που μπήκαν στην καφετέρια για να προστατευτούν Οι δράστες όμως τους ακολούθησαν και άρχισαν να τους χτυπούν ακόμα με τις κάνες των όπλων που κρατούσαν.

Στη συνέχεια, οι ένοπλοι έριξαν 8 σφαίρες, οι οποίες βρήκαν και τον πατέρα των δύο αδερφών που είχε σπεύσει στο σημείο. Ο άτυχος άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος και υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Τα δύο αδέρφια και η υπάλληλος που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο.

Η Αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και εμφανίζεται αισιόδοξη ότι θα καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες που σκόρπισαν τον θάνατο στην πλατεία του Αγίου Σώστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, οι Αρχές έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ του βασικού υπόπτου. Πρόκειται για άνδρα γύρω στα 50, κάτοικο Πετραλώνων, ο οποίος φέρεται είχε προσωπικές διαφορές με την οικογένεια.