Πάρτυ… κοροναϊού σε ταράτσες, αποθήκες και υπόγεια χωρίς κανένα μέτρο

Πάρτυ… κοροναϊού σε ταράτσες, αποθήκες και υπόγεια χωρίς κανένα μέτρο

Εικόνες συνωστισμού χωρίς μάσκες και αποστάσεις μεταμεσονύκτιες ώρες ακόμη και σε κλαμπ

Εικόνες από παράνομο μεταμεσονύκτιο πριβέ πάρτυ σε ταράτσα εγκαταλειμμένου κτιρίου στο Βοτανικό το περασμένο Σάββατο, που είχε ακόμα και σόου από ζογκλέρ, προέβαλε η εκπομπή Live News του Mega.

Στο βίντεο ακούγονται δυνατή μουσική και φωνές και διακρίνονται παρευρισκόμενοι να χορεύουν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κοροναϊό, ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς τήρηση αποστάσεων. Τα απομεινάρια του έξαλλου πάρτυ βρίσκονται μέχρι και σήμερα στο πίσω μέρος του κτιρίου στον Βοτανικό. Άδεια μπουκάλια βότκας, ουίσκι και τζιν παραταγμένα πάνω στο πεζούλι και κάτω πεταμένα πλαστικά ποτηράκια, σακούλες και σκουπίδια.

Το κάλεσμα για τα ιδιωτικά πάρτυ γίνεται μέσω μηνυμάτων σε κλειστές ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελάχιστη ώρα πριν την ώρα έναρξης. Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος κάποιος να «καρφώσει» το σημείο που μπορεί να είναι σπίτι, υπόγειο, αποθήκη, ακόμα και υπόγεια διάβαση ή ταράτσα, όπως αυτό το πάρτι. Τόσο σίγουροι είναι εκείνοι που διοργανώνουν αυτά τα πάρτι «βόμβα» για την δημόσια υγεία, που ειρωνεύονται ακόμα και δια του μικροφώνου στο πάρτυ τις αρχές.

Δεκάδες νεαροί χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, ήταν καλεσμένοι και σε πάρτυ που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Αγία Παρασκευή και αποκάλυψε το Mega ή το πάρτι που έγινε σε κλαμπ των Αθηνών, με τον έναν να χορεύει δίπλα στον άλλο.

Αλλά και στην Αχαΐα που τελεί υπό έκτακτα μέτρα, οι εικόνες συνωστισμού στα 193 σκαλιά της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα συνεχίζονται και πάντα υπό το βλέμμα αστυνομικών που βρίσκονται μεν εκεί, δεν επεμβαίνουν δε. Συνωστισμός και στη πλατεία Γεωργίου. Κάποιοι κάθονται στα παγκάκια, άλλοι στα πεζούλια, συζητούν μεταξύ τους, σε απόσταση αναπνοής. Χωρίς τη μάσκα που είναι υποχρεωτική. Χωρίς ίχνος διάθεσης να κρατηθεί στο ελάχιστο μια απόσταση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό