Δίκη Χρυσής Αυγής: «Παρεξηγημένο πρόσωπο» ο Κασιδιάρης- Τα ελαφρυντικά της Ζαρούλια

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Παρεξηγημένο πρόσωπο» ο Κασιδιάρης- Τα ελαφρυντικά της Ζαρούλια

Τι ανέφερε η υπεράσπιση του πρωήν βουλευτή της Χ.Α. και της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ως «Παρεξηγημένο πρόσωπο, προβεβλημένο αρνητικά» περιέγραψε τον Ηλία Κασιδιάρη ο συνήγορος του κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του για τα ελαφρυντικά που αιτήθηκε.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος καταδικάστηκε ως διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης κατά τη σημερινή έκδοση της απόφασης στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, ζήτησε, μέσω των συνηγόρων του, τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου, της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας δίκης.

«Ο κύριος Κασιδιάρης είναι ένα παρεξηγημένο πρόσωπο, αρνητικό προβεβλημένο. Υπήρξε ένας ορυμαγδός κυνηγητού σε βάρος του, ένα κυνήγι μαγισσών» ανέφερε χαρακτηριστικά η υπεράσπιση του τονίζοντας ότι οι αθωωτικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί για άλλες υποθέσεις με κατηγορούμενο τον ίδιο, το αποδεικνύουν.

Μάλιστα υπογράμμισαν ότι ο εντολέας τους στοχοποιήθηκε.

Η Ελένη Ζαρούλια, μέσω του συνηγόρου της, αιτήθηκε την αναγνώριση των ελαφρυντικών του σύννομου βίου, της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

«Αν η κυρία Ζαρούλια δεν ήταν σύζυγος του Νικ. Μιχαλολιάκου και δεν είχε κάνει τη μια ομιλία από την οποία κρίθηκε ένοχη, αν θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση» υποστήριξε ο συνήγορος της, καταλήγοντας ότι «είναι αυτονόητο για ένα μέλος του κοινοβουλίου με τέτοιο αξίωμα να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Ο Έλληνας βουλευτής είναι ένας ξεχωριστός μεταξύ των πολιτών».

Επίσης, ο πρώην βουλευτης της ΧΑ Πολύβιος Ζησιμόπουλος ζήτησε την αναγνώριση των ελαφρυντικών του σύννομου βίου και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...