Κορονοϊός: Νέο λουκέτο σε μαγαζί για ξέφρενο πάρτι στη Χαλκίδα

Κορονοϊός: Νέο λουκέτο σε μαγαζί για ξέφρενο πάρτι στη Χαλκίδα

Πρόστιμα και σε άλλα νυχτερινά κέντρα όπου παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού

Παρά τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στην επικράτεια, φαίνεται ότι κάποιοι δεν πτοούνται και συνεχίζουν να διοργανώνουν ξέφρενα πάρτι, αψηφώντας τους υγειονομικούς κινδύνους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, σε επιχείρηση στη Γλύφα Χαλκίδας, η οποία διοργάνωσε πάρτι με ηλεκτρονική μουσική και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού νέων ατόμων, επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ και λουκέτο 15 ημερών.

Ακολούθησε έφοδος της Αστυνομίας και το πάρτι ανευθυνότητας έληξε… πρόωρα. Δυστυχώς το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο, καθώς στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκαν και άλλα κλαμπ και νυχτερινά κέντρα με θαμώνες να διασκεδάζουν ο ένας πάνω στον άλλο και τους επιβλήθηκαν τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Στο μεταξύ, εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 48.328 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

14 παραβάσεις και 8 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.) και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για υπεράριθμους πελάτες σε 1 κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και 1 στη Δυτική Ελλάδα.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό