Τραυματίας αστυνομικός μετά από συμπλοκή και καταδίωξη στην Αμαλιάδα

Τραυματίας αστυνομικός μετά από συμπλοκή και καταδίωξη στην Αμαλιάδα

Οι δύο επιβάτες του οχήματος που σταμάτησαν για έλεγχο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Tα «έτσουξε», οδήγησε, απέφυγε έλεγχο της αστυνομίας, κυνηγήθηκε, συνελήφθη, έσπρωξε και τραυμάτισε αστυνομικό.

Tα ξημερώματα λοιπόν της Κυριακής συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ  ο οδηγός και ο συνεπιβάτης ενός αυτοκινήτου που κινούνταν επί της νέας εθνικής οδού Πύργου – Πατρών, γιατί δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, κάνοντας  ελιγμό και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγουν στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την καταδίωξη και λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο. Τα δύο άτομα φέρονται να αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς, τους οποίους άρχισαν να σπρώχνουν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, ο οποίος και μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε αλκοτέστ που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον οδηγό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και στη συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε αλκοτέστ που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον οδηγό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και στη συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία, όπως αναφέρει το lamiareport.

Παρακαλούμε περιμένετε ...