Γιατρός «μαϊμού»: Οι «επαναστατικές θεραπείες» και οι συμβουλές για το…τσίπουρο

Γιατρός «μαϊμού»: Οι «επαναστατικές θεραπείες» και οι συμβουλές για το…τσίπουρο

Νέα ντοκουμέντα για τις μεθόδους που ακολουθούσε ο 47χρονος προκειμένου να εξαπατήσει τα θύματά του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αλλά και οι καταγγελίες για τον τρόπο δράσης του γιατρού «μαϊμού» και τις πρωτοποριακές «θεραπείες», τις οποίες υποσχόταν στους ανυποψίαστους ασθενείς του.

Στην απογευματινή εκπομπή Live News του MEGA, παρουσιάστηκε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο 47χρονος να λέει ότι ο ασθενής ανταποκρίνεται στη θεραπεία και πως ο πολύποδας «θα μαραθεί και θα πέσει».

«Ένας πολύποδας από την στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα: Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το' φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται.

Κοιτάξτε πλέον.... δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε... θα κάνουμε το εξής: θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή, θα σου' χω μέσα κρασί, θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα».

Οι προτροπές για το...τσίπουρο

Μάλιστα ο γιατρός «μαϊμού» συμβουλεύει ασθενή να σταματήσει να πίνει τσίπουρο γιατί δεν βοηθάει στη θεραπεία.

«Το τσίπουρο είναι καλό να το σταματήσεις για ένα διάστημα 2-3 μηνών, μέχρι να λήξει η θεραπεία. Θα μπεις σε μια θεραπεία δύο με μάξιμουμ τρεις μήνες. Θα τα καταπολεμήσουμε το αίτιο που δημιούργησε αυτά τα συμπτώματα.

Δεν θα καταπολεμήσουμε το σύμπτωμα, γιατί εάν καταπολεμείς το σύμπτωμα μαθηματικά και συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια, κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί πάλι».

Παρακαλούμε περιμένετε ...