Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό: «Άφησε την κόρη μου 30 κιλά και πέθανε από ανακοπή»

Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό: «Άφησε την κόρη μου 30 κιλά και πέθανε από ανακοπή»

Απέσπασε από την οικογένεια 60.000 ευρώ για να εφαρμόσει τις «θεραπείες» του και να υποβάλει τη γυναίκα σε εξαντλητική δίαιτα

Δεν έχουν τέλος οι απίστευτες καταγγελίες για τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο γιατρός «μαϊμού», η δράση του οποίου κόστισε ανθρώπινες ζωές ενώ εξαπάτησε δεκάδες άλλους ασθενείς.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, μίλησε η μητέρα της 35χρονης νηπιαγωγού, μητέρας δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή ακολουθώντας τις θεραπευτικές μεθόδους του ψευτογιατρού και ενώ είχε σταματήσει τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Η γυναίκα ανέφερε ότι ο ψευτογιατρός έκανε λόγο για κάποια έλαια από το Άγιον Όρος, τα οποία ήταν ένα βήμα πριν εγκριθούν από τον ΕΟΦ και κόστιζαν 8.000 ευρώ.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω στον εαυτό μου ότι εξαπατηθήκαμε τόσο πολύ. Σηκωνόμουν από τις 6 για να βάλω στον αποχυμωτή τα αποστάγματα και η κόρη μου πήγαινε στο πανεπιστήμιο με μπουκάλια και έπινε τα ζουμιά. Ψάχναμε να βρούμε κότα από κοτέτσι και όχι από κρεοπωλείο, κατσίκι από βουνό, βούβαλο... Δεν μπορείτε να φανταστείτε» ανέφερε η μητέρα της άτυχης κοπέλας και συνέχισε τις αποκαλύψεις:

«Έπαθε ένα μελάνωμα γύρω από το στόμα της που δεν έπαιρνε οξυγόνο, είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος σε όλο της το σώμα.Τον είχε πιστέψει τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο που ήθελε να ζήσει και τον ακολουθούσε κατά γράμμα».

Η κοπέλα σταμάτησε να τρώει και αρκούνταν μόνο στα ροφήματα που σύστηνε ο «γιατρός - μαϊμού». Μάλιστα η κοπέλα αδυνάτισε πολύ και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου αφαιρέθηκαν τέσσερα λίτρα νερό από τους πνεύμονές της.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η μητέρα, ο ψευτογιατρός έμπαινε στο δωμάτιο και έκανε ενέσεις στην κόρη της ενώ επενέβαινε και στο έργο των γιατρών που της παραχωρούσαν θεραπεία. «Την είχε αφήσει 30 κιλά. Ήταν σε οικτρή κατάσταση και έφυγε από ανακοπή».

Ο ψευτογιατρός απέσπασε συνολικά από την οικογένεια 60.000 ευρώ.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 35χρονης, υπάρχουν ενδείξεις ότι η κοπέλα δεν πέθανε από τον καρκίνο αλλά από την εξαντλητική δίαιτα που της υπέβαλε ο ψευτογιατρός.

«Δεν γίνεται τον Ιανουάριο του 2017 να μην έχει τίποτα και τον Ιούλιο να πεθαίνει χωρίς να έχει μεταστάσεις. Οι γονείς της της έλεγαν να σταματήσει. Την είχε απομονώσει από τους συγγενείς της και ειδικά από μια θεία της που είναι νοσηλεύτρια» είπε.