Νέα καταγγελία θύματος του ψευτογιατρού: «Με κόψανε στη μέση με 70 ράμματα…»

Νέα καταγγελία θύματος του ψευτογιατρού: «Με κόψανε στη μέση με 70 ράμματα…»

Ο ψευτογιατρός ζητούσε χρήματα από τον ασθενή για «θαυματουργές» ενέσεις αξίας 7.000 ευρώ η μία

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές καταγγελίες ασθενών που έπεσαν θύματα του γιατρού «μαϊμού» και των μεθόδων που χρησιμοποιούσε.

Στην εκπομπή του MEGA Live News, μίλησε ένας άνδρας που είχε τραύματα από πτώση με αλεξίπτωτο και περιέγραψε τις απαιτήσεις του ψευτογιατρού για το χειρουργείο:

«Δεν υπάρχει ζωή, τον θάνατο περιμένω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από αυτό που πέρασα εγώ δεν το έχει περάσει κανείς. Τους πόνους....την ταλαιπωρία...με τελειώσαν. Μιλάμε για 60-70 ράμματα από μπροστά στο στήθος μέχρι την σπονδυλική στήλη. Καταλαβαίνετε; Στη μέση με κόψανε» ενώ συνεχίζει περιγράφοντας πώς κλείστηκε το πρώτο ραντεβού με γιατρό σε ιδιωτική κλινική ωστόσο αντί για τον γιατρό εμφανίστηκε ως ειδικός...ο ψευτογιατρός.

Όπως καταγγέλει, λίγο πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου, έδωσε 20.000 ευρώ στην κλινική. Μάλιστα μετά το χειρουργείο ο ψευτογιατρός ζητούσε χρήματα από τον ασθενή για «θαυματουργές» ενέσεις αξίας 7.000 ευρώ η μία.

Ο ασθενής σταμάτησε να του δίνει χρήματα όταν είδε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν τον βοηθούσε, ενώ όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού ο ασθενής άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά όταν διαπίστωσε ότι ο ψευτογιατρός εξαφάνιζε τα μπουκαλάκια αφού του έκανε τις ενέσεις.