Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση γνωστού επιχειρηματία καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση γνωστού επιχειρηματία καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας

«Αν δημοσιοποιήσω το πρόσωπο θα γίνει σεισμός» - Τι λέει ο συνήγορος της 33χρονης

Παρέμβαση επώνυμου επιχειρηματία κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο κ. Κούγιας σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status fm 1077 της Θεσσαλονίκης.

«Μου ζήτησε να συναντηθούμε στην Αθήνα» είπε για τον Βασίλη Νουλέζα. «Μου είπε ότι θα έρθει σε μια εκπομπή της κ. Στεφανίδου. Δεν του απάντησα και επειδή δεν του απάντησα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε "μπορούμε να συναντηθούμε το απόγευμα στη Βουλιαγμένη". Αμέσως του έστειλα μήνυμα ότι δεν βλέπω τον λόγο, η φύση της υποθέσεως δεν επιδέχεται συμβιβασμό. Του γράφω στο ίδιο μήνυμα -δεν θέλω να το δημοσιοποιήσω- για κάποιο πρόσωπο που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να τον συναντήσω και να τα βρούμε. Αν δημοσιοποιήσω το πρόσωπο θα γίνει σεισμός. Με πήρε τηλέφωνο κάποιο πρόσωπο το οποίο μου είπε "είναι φίλος μου, συναντηθείτε και να τα βρείτε". Επιχειρηματίας, τίποτα άλλο δεν θέλω να πω, πανελληνίου εμβελείας. Τίποτα άλλο» είπε.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο κ. Νουλέζας ήξερε ότι υπήρξε τηλεφώνημα ο κ. Κούγιας απάντησε: «Αστειεύστε τώρα; Στο χωριό μου λένε μην τα ανακατεύεις γιατί βρωμάνε».

Τι απαντά ο συνήγορος της 33χρονης

Ο συνήγορος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας διέψευσε τα περί συμβιβασμού μιλώντας στο «MEGA Mag».

«Διαψεύδω τον Κούγια. Και διαφωνώ με την πρακτική ένας δικηγόρος να δημοσιοποιεί με αυτό τον τρόπο, αναζητώντας πρόσθετη δημοσιότητα, μια προκαταρκτική ιδιωτική συνομιλία, για να αποκομίσει κάποιο όφελος από την υπόθεση» σημείωσε.

«Επικοινώνησα το προηγούμενο Σάββατο με αφορμή το γεγονός ότι στρέφεται εναντίον μου. Κλείνοντας του είπα ότι θα βρίσκομαι το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και μου είπε να τον καλέσω την Κυριακή να συναντηθούμε. Του είπα ότι αδυνατώ να συναντηθούμε, δεν εξεδήλωσα ξανά ενδιαφέρον» ανέφερε για την επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια.

«Ευρισκόμενος στην Αθήνα, είχα μια κοινωνικού τύπου συνάντηση με έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο με τον οποίο κατά το παρελθόν είχε ένταση στις σχέσεις του με τον κ. Κούγια, ενώ σήμερα έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους. Σε μια αποστροφή του είπα "θα συναντήσω τον φίλο σου τον Κούγια". Τότε, ο επιχειρηματίας μου είπε ότι αν μιλήσω μαζί του θα του το πω. Δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε. Ούτε παρότρυνα να τηλεφωνήσει, ούτε απαίτησα ούτε τίποτα, μπορεί να το επιβεβαιώσει ο επιχειρηματίας.Έγινε αυτόβουλα η κουβέντα από τον επιχειρηματία».