Αρπαγή 10χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον αδελφό της

Αρπαγή 10χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον αδελφό της

Τι ισχυρίζεται η 33χρονη

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκάλυψε ο αδελφός της η 33χρονη δεν ήταν μόνη με το κοριτσάκι.

«Η Μ. ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μ. δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε στο MEGA ο αδερφός της 10χρονης.

Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Τι ισχυρίζεται η 33χρονη

Η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.

Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της και η φωτογραφία της από την Ελληνική Αστυνομία

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η ΕΛ.Α.Σ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία  και τη φωτογραφία της 33χρονης γυναίκας που απήγαγε την 10χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 33χρονης ημεδαπής, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 22-12-2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388458.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας»

Δείτε τις φωτογραφίες της 33χρονης εδώ