Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση»

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση»

Διαψεύδουν οι δικηγόροι της ότι έδωσε συνέντευξη

«Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση.» αναφέρουν σε δήλωση της οι νομικοί της παραστάτες διαψεύδοντας ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της παραχώρησαν συνέντευξη σε δημοσιογραφικά μέσα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι δικηγόροι Νικόλαος Αλεξανδρής και Απόστολος Λύτρας  τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες ενόχλησαν τόσο την εντολέα τους όσο και την οικογένειά της και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να τοποθετηθούν δημόσια διευκρινίζοντας τα εξής:

«Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, Ελληνικό ή ξένο. Αλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή, μόλις δε πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα (η τέταρτη κατά σειρά) κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα της, η οποία στέκεται νυχθημερόν στο πλευρό της και προσπαθεί και εκείνη να διαχειριστεί τον πόνο του παιδιού της και την σοβαρότητα της καταστάσεώς της με ευγένεια και στωικότητα, έκπληκτη διαπίστωσε πως ολιγόλεπτη τηλεφωνική συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού καταγραφόταν εν άγνοια της και μεταδόθηκε, εν είδει συνεντεύξεως, χωρίς τη συναίνεση της.

Επιθυμία της Ιωάννας και της οικογενείας της είναι να υπάρξει σεβασμός στην τραγική κατάσταση της, αφού αναμφίβολα προέχει η ηρεμία της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα πολλαπλά χειρουργεία που έχει μπροστά της. Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση.»